Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Stormoen33 skrev (11 minutter siden):

Eller, når hadde du i hvitløken før? Jeg gjør det alltid sammen med løken.

Vanligvis hadde jeg det i før med løk, men det blir bedre etter, da smaker det faktisk hvitløk og!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Stormoen33 skrev (Akkurat nå):

Har hvitløksbrød til så syns jeg får nok hvitløksmak der jeg da.

God point, men jeg digger hvitløk ?

Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (27 minutter siden):

Samme her, lager pasta bolognese nå med erter. Prøver en ny vri på hvitløk: legge det til 10 - 15 minutter før det er ferdig, på den måten får du mer hvitløk smak av det. 

Gjør det samme.

Så et matprogram tror det var med legenden Floyd,  han sa ikke putt i hvitløk før på slutten, da svir det seg ikke og smaken blir fremtredende og god. Et godt tips.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...