Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens tema i matveien kan kanskje denne gang være gryteretter. Jeg nevnte Boeuf Bourguignon sist som suppe, men ble vennlig og bestemt skyflet over i gryterettkategorien. Den er nok uansett en av mine favoritter. Sammen med gulasj, som også kan være tykk som en gryte.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Just now, Granca said:

Dagens tema i matveien kan kanskje denne gang være gryteretter. Jeg nevnte Boeuf Bourguignon sist som suppe, men ble vennlig og bestemt skyflet over i gryterettkategorien. Den er nok uansett en av mine favoritter. Sammen med gulasj, som også kan være tykk som en gryte.

Meksikansk gryterett med hvitløksbaguetter til er 10/10 nam.

Lenke til kommentar

Dette er jo en kategori som er litt fri for "nøyaktige navn". Jeg lager ofte gryter fra bunnen av med stort sett samme ingredienser, men forskjellig kjøtt, inspirert av Italia eller Frankrike.

Men for å foreslå noe Biff Stroganoff med brunost og fransk sennep. 9/10

Endret av Stormoen33
glemte scoren
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...