Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
SirOwen™ skrev (Akkurat nå):

Det er jo synd...både for spisestedet og de kunder som kan spise mat uten alkohol.

Ja, men bransjen over hele landet sier jo ganske unisont at det er dette som er greia. Uansett så fysen på kinesisk at det vurderes å kontakte Fook Yuen, men alt storfekjøtt er indrefilet? Haha, kom igjen da ... Virker ikke særlig tillitsvekkende ...

Lenke til kommentar
SirOwen™ skrev (9 minutter siden):

Indrefilét av hund kan jo være spennende..

Storfé-hund.

Hund tror jeg er ganske vanskelig å få tak på i Norge, men de trenger ikke skryte opp kjøttet de bruker. Indrefilet er vel det minst smakfulle kjøttstykket på ei ku eller en okse, men forstår at det ikke blir like mye schwung over det å si hvilken stykningsdel det faktisk er, høyrygg, rundstek eller i beste fall mørbrad.

Jeg tror imidlertid ikke de bruker en stykningsdel som kommer under biffbegrepet, men det er heller ikke viktig. 

Endret av Stormoen33
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...