Stormoen33 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Granca skrev (Akkurat nå): Er nok fordi det er dritgodt. Fersk ananas er godt, hermetisk not so much. Lenke til kommentar
Fart-Prympilay Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Kris85 skrev (1 time siden): Hva skjer a? Hvem er du for en kar? VGD´er? Har sikkert blitt spurt om det før, men orker ikke å "grave". Mvh Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 TheIceman10 skrev (9 minutter siden): orker ikke å Er De indolente Ale? Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Blir ofte stille her inne når Liverpool taper. Vært mye stille i det siste. Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Stormoen33 skrev (1 time siden): hermetisk not so much. Kan ikke støtte deg der. Rema sin egen billigvariant er faktisk helt strålende. Best i klassen. Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Granca skrev (1 minutt siden): Kan ikke støtte deg der. Rema sin egen billigvariant er faktisk helt strålende. Best i klassen. Sikkert riktig det, men fersk er bedre enn hermetisk any day of the week. Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Stormoen33 skrev (7 minutter siden): Sikkert riktig det, men fersk er bedre enn hermetisk any day of the week. Uenig der også. Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Granca skrev (1 minutt siden): Uenig der også. Har du kjøpt umoden ananas her i Norge? Har ananas i hagen på Filippinene, den får være til den er skikkelig oransje/gyllen, da er den moden og søt. De grønne man får kjøpt på butikkene i Norge er ikke moden. Lenke til kommentar
Milhouse85 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Den beste. Miniananas. Kan bakes hel i ovnen. Denne fikk jeg smaken på når jeg bodde i Portugal. Lenke til kommentar
Fart-Prympilay Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Granca skrev (1 time siden): Er De indolente Ale? Nice try! 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 TheIceman10 skrev (Akkurat nå): Nice try! lol 1 Lenke til kommentar
Fart-Prympilay Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Granca skrev (38 minutter siden): Blir ofte stille her inne når Liverpool taper Lenke til kommentar
Tyttebærtryne Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Faens drit. Blir snooker her. Lenke til kommentar
Elgen. Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 God morgen trådtreller og trådsneller! Lenke til kommentar
Elgen. Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Hører på podcasten om lommemannen Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Stormoen33 skrev (55 minutter siden): De grønne man får kjøpt på butikkene i Norge er ikke moden. Modne... Jeg vil ha det søtest mulig. Da er det flott med sukkerlake rundt. Lenke til kommentar
N-4K0 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Jeg liker ananas på pizza! 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 (endret) Granca skrev (5 minutter siden): Modne... Jeg vil ha det søtest mulig. Da er det flott med sukkerlake rundt. Det går greit å kjøpe en grønn ananas å la den stå på kjøkkenbenken i 1-2 uker til den får tilfredsstillende farge. Endret 20. februar 2021 av Stormoen33 Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 N-4K0 skrev (2 minutter siden): Jeg liker ananas på pizza! Uber-digg! Skal lage det straks nå. Har ikke bananer, ellers skulle jeg hatt på det også. Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2021 Rapporter Del Skrevet 20. februar 2021 Stormoen33 skrev (1 minutt siden): tilfredsstillende Jeg tipper jeg vil ha ALT ca 8 ganger søtere enn du gjør. Jeg dynger f eks på med sukker på riskrem. Flere ganger til og med, mens jeg spiser den. Vi har være igjennom dette før. Vi har SVÆRT forskjellig smak. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg