SirJames™ Skrevet 20. februar 2020 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2020 5 minutes ago, Stormoen33 said: spør på en kebabsjappe om å få kjøpe noen pitabrød av dem Har ofte tenkt på det, og kommer nok til å gjøre det. Vet om et sted som baker dem selv, de smaker nydelig. Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 HYYYL skrev (1 minutt siden): Nei, har prøvd en gang men ble ikke like godt. Nøkkelen for meg på kjøttet ( Nei Titan ikke kjøttdeig), litt kanel faktisk, i tillegg til flere andre krydder i marinaden. 1 Lenke til kommentar
HYYYL Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Granca skrev (1 minutt siden): Tror nok den altavgjørende sausen er verst å få til. Kan drikke den... Godt mulig, jeg gidder ikke prøve flere ganger i hvertfall. Like greit å kjøpe ferdig. 1 Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Stormoen33 skrev (Akkurat nå): Nøkkelen for meg på kjøttet ( Nei Titan ikke kjøttdeig), litt kanel faktisk, i tillegg til flere andre krydder i marinaden. Mulig du får stå for nattmaten hvis det blir noen fellestur til Granca i januar. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 TitanSable skrev (2 minutter siden): Region, ikke religion. Oi, der leste jeg feil ja HYYYL skrev (4 minutter siden): Nei, har prøvd en gang men ble ikke like godt. Har du noen innvandrerbutikker i nærheten? Ta en tur der å finn noen gode krydre. Synes det du finner på slike butikker er mye bedre enn det du får på vanlige norske butikker. Lenke til kommentar
TitanSable Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Just now, Stormoen33 said: Nei Titan ikke kjøttdeig Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet en gang, der man ruller kjøttdeigen til en pølse og presser ut all fuktighet før man steiker den sakte (5-6 timer i ovnen). . 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Granca skrev (Akkurat nå): Mulig du får stå for nattmaten hvis det blir noen fellestur til Granca i januar. I følge kona blir det da frokost, ikke nattmat! HUn forstår ikke at goodness tar tid. 1 Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 TitanSable skrev (Akkurat nå): Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet en gang, der man ruller kjøttdeigen til en pølse og presser ut all fuktighet før man steiker den sakte (5-6 timer i ovnen). . Alt for å slippe å kjøpe, skjønner jeg! Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Stormoen33 skrev (Akkurat nå): I følge kona blir det da frokost, ikke nattmat! HUn forstår ikke at goodness tar tid. FOR en tøysepike! Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 TitanSable skrev (6 minutter siden): Jeg tror 100/100 vil velge det samme hvis de får valget tidlig i livet: * Du kan bli flink til å lage mat og en mester på kebab eller * Du kan bli flink til å time hvordan du skal poste innlegg på internettforum på et forhåndsbestemt tidspunkt. Haha, den er veldig bra Titan. Lenke til kommentar
TitanSable Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Just now, Granca said: Alt for å slippe å kjøpe, skjønner jeg! Jeg har jo endt opp med å kjøpe akkurat i dette tilfellet. Jeg kjøper mye ferdig, men det er jo litt gøy å holde på i kjøkkenet. 1 Lenke til kommentar
HYYYL Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Omnia vincit amor skrev (2 minutter siden): Har du noen innvandrerbutikker i nærheten? Ta en tur der å finn noen gode krydre. Ja flere men gidder ikke, enklere å kjøpe ferdig laget, er ikke sånn kjempeglad i å lage mat. Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 TitanSable skrev (4 minutter siden): Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet en gang, der man ruller kjøttdeigen til en pølse og presser ut all fuktighet før man steiker den sakte (5-6 timer i ovnen). . Rullekebab? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 (endret) TitanSable skrev (6 minutter siden): Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet en gang, der man ruller kjøttdeigen til en pølse og presser ut all fuktighet før man steiker den sakte (5-6 timer i ovnen). . Tror 5 - 6 timer i ovnen er å overdrive litt. Min far pleier å lage kebab på ganske lik måte som denne videoen, men han har det også i ovnen, og bruker et spyd for å forme de slik som han her gjør og. Endret 20. februar 2020 av Slettet-x7D6du0Hjb Lenke til kommentar
TitanSable Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 2 minutes ago, Stormoen33 said: HUn forstår ikke at goodness tar tid. Det er så fristende å lage en morsomhet på din bekostning ved å ta dette sitatet ut av sammenheng, men jeg skal la være. God natt! 1 Lenke til kommentar
Granca Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 HYYYL skrev (Akkurat nå): er ikke sånn kjempeglad i å lage mat Men stekt laks går bra? Lenke til kommentar
SirJames™ Skrevet 20. februar 2020 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2020 6 minutes ago, TitanSable said: Er dere kebabkokker hele gjengen? Er det bare jeg som ikke får det til? Bruker av og til renskåret lammekjøtt, som krydres etter smak og behag. Ferske pitabrød og ferske grønnsaker. Totalen er imidlertid helt avhengig av sausen/dressingen, og den beste av de beste serveres på Dronningens Kebab på Kirkeristen i Oslo. De bruker også ekte kjøtt, ikke ferdigtygget farse som 90 % av kebabsjappene sverger til. Jeg kjøpte en større flaske med dressingen fra Dronningens Kebab for noen år siden, den ble tom ganske kjapt. Det er som Aftenposten skriver: "Dressingen er god nok grunn til å besøke Dronningens Kebab". 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 HYYYL skrev (2 minutter siden): er ikke sånn kjempeglad i å lage mat. What??? Du var jo et koneemne uten like for en stund siden? Lenke til kommentar
Elgen. Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 Her var det liv! Mye matprat 1 Lenke til kommentar
TitanSable Skrevet 20. februar 2020 Del Skrevet 20. februar 2020 1 minute ago, Stormoen33 said: Rullekebab? Jeg finner ikke den samme oppskriften nå, men prinsippet er veldig lik denne: https://en.wikibooks.org/wiki/Cookbook:Döner_Kebab Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg