Elgen. Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Nei tar kvelden! God natt og sov søtt, hele gjengen! Snakkes folkens! 1 1 Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Vurderer nu at kjøpe meg slik sy flis til fjøset. Endret 17. februar 2020 av Fjøs tran sen Lenke til kommentar
Le Sorcier Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 dengelgen skrev (Akkurat nå): Nei tar kvelden! God natt og sov søtt, hele gjengen! Snakkes folkens! God natt, ja. Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Le Sorcier skrev (1 minutt siden): Snakkes folkens! Hilser til bak en fra folk og fe ! 1 Lenke til kommentar
Le Sorcier Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Fjøs tran sen skrev (1 minutt siden): Hilser til bak en fra folk og fe ! Jeg har mye tøffere profilbilde enn deg. ?? Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Omnia vincit amor skrev (3 minutter siden): Var det jeg lagde og. Var helt OK. Ok, et godt råd følg fornuften, ikke oppskriften. Virker det som for mye veske er det gjerne det. Når det gjelder Pasta Bolognese skal du ikke dynke veska oppi, du skal spe, litt og litt til sausen har ønsket konsistens og smak. Takk for oppmerksomheten. 1 Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Le Sorcier skrev (7 minutter siden): Jeg har mye tøffere profilbilde enn deg. Vennligst ikke mobb meg for ar Mod har snudd meg på hue....lurer av og til om Mod er ond ? Endret 17. februar 2020 av Fjøs tran sen 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Le Sorcier skrev (7 minutter siden): Jeg har mye tøffere profilbilde enn deg. ?? Kutt ut da. Ingen slår Li Jinbao. 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Fjøs tran sen skrev (5 minutter siden): Vennligst ikke mobb meg for ar Mod har snudd meg på hue....lurer av og til om Mod er ond ? Haha, hva? Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Stormoen33 skrev (3 minutter siden): Li Jinbao. Hvor for blander du grus somme Gretas eks svoger opp i dette ? Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Omnia vincit amor skrev (3 minutter siden): Haha, hva? Jeg og min psykolog har diskutert dette....og gjort oss våre tanker....faktum er at jeg fort satt står på hue ! Endret 17. februar 2020 av Fjøs tran sen 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Stormoen33 skrev (16 minutter siden): Ok, et godt råd følg fornuften, ikke oppskriften. Virker det som for mye veske er det gjerne det. Når det gjelder Pasta Bolognese skal du ikke dynke veska oppi, du skal spe, litt og litt til sausen har ønsket konsistens og smak. Takk for oppmerksomheten. Godt poeng. Vanligvis liker jeg at sausen er tykk. Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Der for svant Mod og alle andre.....Er nu helt alene her.....litt skummelt. Endret 17. februar 2020 av Fjøs tran sen Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Fjøs tran sen skrev (3 minutter siden): Jeg og min psykolog har diskutert dette....og gjort oss våre tanker....faktum er at jeg fort satt står på hue ! Haha, nei, jeg tror ikke noen moderatorer har snudd ditt bilde på hode.. Du får laste ned bildet, rotere det, om det er hva du ønsker.. Jeg synes det er ganske morsomt sånn det er nå da. Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Omnia vincit amor skrev (Akkurat nå): Vanligvis liker jeg at sausen er tykk. Det gjør jeg også, og da har den mer smak. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Stormoen33 skrev (1 minutt siden): Det gjør jeg også, og da har den mer smak. Amen. Er det noe spesielt du bruker som veske, eller er det bare vann? Jeg vet at enkelte liker å bruke f.eks vin osv, har ikke prøvd dette. Jeg drikker ikke så mye alkohol, men kunne vært gøy å prøve f.eks med litt øl i enkelte sauser. Endret 17. februar 2020 av Slettet-x7D6du0Hjb Lenke til kommentar
Fjøs tran sen Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Omnia vincit amor skrev (4 minutter siden): Jeg synes det er ganske morsomt sånn det er nå da. Takk bror Mod...da blir jeg stående på hue resten av livet her på thread. Endret 17. februar 2020 av Fjøs tran sen 1 Lenke til kommentar
Stormoen33 Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 (endret) Omnia vincit amor skrev (8 minutter siden): Amen. Er det noe spesielt du bruker som veske, eller er det bare vann? Jeg vet at enkelte liker å bruke f.eks vin osv, har ikke prøvd dette. Du kan bruke vin, kalv eller kyllingkraft alt ettersom hvor kraftig du vil at smaken skal være. Til Bolognese hadde jeg brukt en mild rødvin (maks 2 dl helst mindre)eller utspedd kalvekraft (fond som det heter på fint). Om du går for vin må man bruke den som smaksforsterker, ikke som veskemengde. Utspedd kraft er lettere å bruke, men som sagt litt og litt. Og Timian, gjerne fersk. Endret 17. februar 2020 av Stormoen33 Demens Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 17. februar 2020 Del Skrevet 17. februar 2020 Stormoen33 skrev (1 minutt siden): Du kan bruke vin, kalv eller kyllingkraft alt ettersom hvor kraftig du vil at smaken skal være. Til Bolognese hadde jeg brukt en mild rødvin (maks 2 dl helst mindre)eller utspedd kalvekraft (fond som det heter på fint). Om du går for vin må man bruke den som smaksforsterker, ikke som veskemengde. Utspedd kraft er lettere å bruke, men som sagt litt og litt. Takk for tips.. Spiller det noen rolle om det er med eller uten alkohol? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg