Gå til innhold

Playstation 5 - Generell diskusjon


LarZen

Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?  

720 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 5 en større suksess enn sin forgjenger?

    • Ja.
      420
    • Nei.
      97
    • Like stor.
      65
    • Altfor tidlig å si noe om.
      114
    • Vet ikke.
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Passer nesten bra å kjøpe på salg nå. Nesten alle analogstikkene på mine 3 kontrollene er slitt og litt drifting på alle. (Har hatt de lenge)😅 Vet ikke hvor tungvint er å skifte analogstikker på Dualsense kontra Dualshock (PS4) 🤔

Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (58 minutter siden):

Passer nesten bra å kjøpe på salg nå. Nesten alle analogstikkene på mine 3 kontrollene er slitt og litt drifting på alle. (Har hatt de lenge)😅 Vet ikke hvor tungvint er å skifte analogstikker på Dualsense kontra Dualshock (PS4) 🤔

Veldig lett på Dualsense Edge iallfall 😅

Må vel loddes av/på på vanlig Dualsense. 

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

For 13 måneder siden kjøpte jeg en Playstation Edge-kontroller og i dag har jeg fått "stick-drift". Kjøpte den på Komplett og ser de har garanti på 1 år. Betyr det at jeg ikke kan levere den inn på reklamasjon eller lignende?

Skulle da tro at en kontroller til PS5 er forventet å vare lengre enn 1 år. 

Lenke til kommentar
Nimrad skrev (1 time siden):

Reklamasjon er fortsatt på 5 år, selv om garanti kun er 1. Bare lever inn du.

Bare vær veldig tydelig på at du ønsker å benytte deg av reklamasjonsretten din. Komplett er ikke så gale, men andre butikker er ikke like gode på å skille reklamasjon (rett du har etter lov (forbrukerkjøpsloven)) og garanti (noe produsenten gir med produktet).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

For ting som er ment å vare en stund har man 5 års reklamasjon, men du må nok forvente å få motargumenter fra forhandlere siden de havner i skvis mellom norsk lov og produsentens garanti.

Har f.eks brukt PS4-kontrollere i mange år uten problemer, sågar også PS3-kontrollere, så om PS5-kontrollere får problemer så hadde jeg nok klaget ganske raskt. Skal sies at jeg behandler kontrollerne ganske pent. Batterier gir jeg som regel beng i da jeg heller bruker en lang kabel.

Lenke til kommentar

Hva tenker folket om PS5 Pro ?

Det er jo omentrent samme CPU grovt sett, mens GPU-ytelsen spås over 3x raskere (fra ca 10 til 33 TFLOPS). Overall mener man at dette gir ca 40% ytelsesøkning.

Teknisk sett er det vel det utviklerne vil ha, og det som vil gi best bang for the buck i forhold til de spørreundersøkelsene Mark Cerny har gjort. Han er dog litt overrasket over at utviklerne pushet 60 FPS såpass mye som de gjør, så dette kom litt overraskende siden han antok at flere ville satse på 30 FPS og bedre rendrekvalitet i bildet.

Det ser jo ut som at mange spill kommer til PS5 Pro tiden p.g.a lang utviklingstid, så personlig tror jeg dette kommer til å bli den lanseringen som blir den folk håpet på når de kjøpte sin PS5.

Edit;

 

Endret av vidor
Lenke til kommentar
leifeinar skrev (18 minutter siden):

Spilte ps5 oppgraderingen av grand theft auto, ganske så ok. Men 70% av kontent er slikt som folk i 2024 blir forferdelig fornermet over. Lurer på om de klarer/tør å oprettholde denne linja til GTA6 :)

Håper de holder det gående ja!

Gta v fikk jo og en del pepper back in the day.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Ingen anelse, men når jubileumsmodellen til PS4 kom, så var det vel bare Platekompaniet som solgte et begrenset antall. Tror det ikke var flere enn 20 stk de hadde for salg. Om det var så mange. Da solgte de dem i en fysisk butikk etter førstemann til mølla prinsippet. De var derimot litt kjipe som ikke sa antall konsoller de hadde for salg, slik at mange sto i kø for ingen nytte

Lenke til kommentar
On 23.9.2024 at 1:59 PM, Charmanderiano said:

Noen som vet om man vil få mulighet til å kjøpe PS5 30th anniversary versjonen i Norge? Leser at man skal kunne bestille den via Playstation store, men det er vel ikke tilgjengelig i Norge for kjøp av konsoller.

Denne blir nok ikke billig. Bare å belage seg på å betale godt hvis du vil ha en. Neppe helt ågerpris, men greit forhøyet likevel. Vi vet nå fasit snart uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...