X109 Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 Er en "hvit" pizza virkelig en pizza? Og hvorfor skal man på liv og død bort fra tomatsaus? Lenke til kommentar
Biff1 Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 Fordi det er overraskende godt. 1 Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 (endret) Pizza med rød saus er også en bastard. Skikkelig pizza skal være deig med det eldste av rusk og rask du finner i spiskammeret, pølseskalker, gamle grønnsaker og annet graps. Ikke nødvendig med ost heller. Pizza er i bunn og grunn stekt deig med ting oppå. Endret 11. januar 2020 av grovetussen 1 Lenke til kommentar
X109 Skrevet 11. januar 2020 Forfatter Del Skrevet 11. januar 2020 Hm, når jeg søkte på "pizza definition" fikk jeg opp dette, fra Oxford: a dish of Italian origin, consisting of a flat round base of dough baked with a topping of tomatoes and cheese, typically with added meat, fish, or vegetables. Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 Jeg har fått servert pizza i Italia uten ost og uten tomat Lenke til kommentar
X109 Skrevet 11. januar 2020 Forfatter Del Skrevet 11. januar 2020 4 hours ago, grovetussen said: Jeg har fått servert pizza i Italia uten ost og uten tomat Høres ut som du har blitt lurt. 3 Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 grovetussen skrev (4 timer siden): Jeg har fått servert pizza i Italia uten ost og uten tomat Og jeg har fått servert kjøttkaker i Norge uten brun saus... 2 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513 Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 Da jeg var i Roma fikk vi allslags pizza på hvert gatehjørne, både rund, tynn og bakt i steinovn, og tykk langpannepizza med alt mulig på, og ikke alle hadde tomatsaus. Kanskje man vil ha det for å få en annen smak, det smaker jo veldig annerledes uten. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 11. januar 2020 Del Skrevet 11. januar 2020 Sikker på at du ikke tenker på flammkuchen? Lenke til kommentar
X109 Skrevet 12. januar 2020 Forfatter Del Skrevet 12. januar 2020 16 hours ago, Hapi70 said: Kanskje man vil ha det for å få en annen smak, det smaker jo veldig annerledes uten. Det er akkurat det det gjør, det smaker jo ikke pizza. Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 14. januar 2020 Del Skrevet 14. januar 2020 Hapi70 skrev (På 12.1.2020 den 0.01): Da jeg var i Roma fikk vi allslags pizza på hvert gatehjørne, både rund, tynn og bakt i steinovn, og tykk langpannepizza med alt mulig på, og ikke alle hadde tomatsaus. Kanskje man vil ha det for å få en annen smak, det smaker jo veldig annerledes uten. Jepp, det var i Roma jeg også fikk pizza uten tomatsaus. Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 14. januar 2020 Del Skrevet 14. januar 2020 PingEnt skrev (På 12.1.2020 den 0.27): Sikker på at du ikke tenker på flammkuchen? Nei, det var noe annet, men flammkuchen er jo godt det også. Men det er jo veeeeeeldig likt pizza det også da. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 23. januar 2020 Del Skrevet 23. januar 2020 X109 skrev (På 12.1.2020 den 16.32): Det er akkurat det det gjør, det smaker jo ikke pizza. Jeg vil si at når jeg lager en hvit pizza med saus av crème fraîche, oregano, basilikum, timian, hvitløk, og olivenolje; fyller på med kjøttdeig stekt i baconfett med løk, hvitløk, og chili; bacon; spekeskinke (må jo få i meg salt på én måte); ananas; mais; parmesan inni kantene; mozzarella på topp, så smaker det definitivt pizza. Særlig med ekstra basilikum, timian, og oregano på toppen av osten. Trenger virkelig ikke tomat for å få en god pizza. Lenke til kommentar
X109 Skrevet 23. januar 2020 Forfatter Del Skrevet 23. januar 2020 17 minutes ago, Datasmurf said: Jeg vil si at når jeg lager en hvit pizza med saus av crème fraîche, oregano, basilikum, timian, hvitløk, og olivenolje; fyller på med kjøttdeig stekt i baconfett med løk, hvitløk, og chili; bacon; spekeskinke (må jo få i meg salt på én måte); ananas; mais; parmesan inni kantene; mozzarella på topp, så smaker det definitivt pizza. Særlig med ekstra basilikum, timian, og oregano på toppen av osten. Trenger virkelig ikke tomat for å få en god pizza. Godt blir det jo, sikkert! Spiller vel egentlig ingen rolle hva man kaller det. Hvis man kaller ekte pizza for pizza og det der for hvit-pizza, så har man jo et nytt navn egentlig. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 23. januar 2020 Del Skrevet 23. januar 2020 22 minutes ago, Datasmurf said: Jeg vil si at når jeg lager en hvit pizza med saus av crème fraîche, oregano, basilikum, timian, hvitløk, og olivenolje; fyller på med kjøttdeig stekt i baconfett med løk, hvitløk, og chili; bacon; spekeskinke (må jo få i meg salt på én måte); ananas; mais; parmesan inni kantene; mozzarella på topp, så smaker det definitivt pizza. Særlig med ekstra basilikum, timian, og oregano på toppen av osten. Trenger virkelig ikke tomat for å få en god pizza. Ikke la noen italienere se deg spise den der. Det er grunnlag for riksrett i Italia i å kalle det en pizza. Men høres godt ut da. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå