Gå til innhold

Vi spurte mikrobiologen: Hva er egentlig rakfisk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo det samme med blåskjell: hvis du først bør ringe et telefonnummer for å høre om det er greit å spise da er det allerede galt. Hvor mange ganger har det ikke vært forgiftninger i fine selskaper til å feire sjømatnæringen? Tror jeg har lest om den siste for mindre enn ett år siden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blåskjellene filtrerer veldig mye vann, så de oppkonsentrerer giftstoffer, så det er ikke noe spesielt smart å spise. Husker jeg ble helt merkelig av å spise pillede reker i lake en gang, men har ikke reagert så mye på den lille mengden sjømat jeg har spist ellers.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...