Odd R. Valmot Skrevet 21. desember 2019 Del Skrevet 21. desember 2019 Vi spurte mikrobiologen: Hva er egentlig rakfisk? Lenke til kommentar
vidor Skrevet 22. desember 2019 Del Skrevet 22. desember 2019 Holder en knapp på fermenterte grønnsaker. Gammel fisk og kjøtt tror jeg er verre enn ferskt som allerede er ganske ille. 1 Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 22. desember 2019 Del Skrevet 22. desember 2019 "Det går som regel bra. God appetitt!" Lol!!! 2 Lenke til kommentar
trikola Skrevet 22. desember 2019 Del Skrevet 22. desember 2019 Er jo det samme med blåskjell: hvis du først bør ringe et telefonnummer for å høre om det er greit å spise da er det allerede galt. Hvor mange ganger har det ikke vært forgiftninger i fine selskaper til å feire sjømatnæringen? Tror jeg har lest om den siste for mindre enn ett år siden. 1 Lenke til kommentar
vidor Skrevet 22. desember 2019 Del Skrevet 22. desember 2019 (endret) Blåskjellene filtrerer veldig mye vann, så de oppkonsentrerer giftstoffer, så det er ikke noe spesielt smart å spise. Husker jeg ble helt merkelig av å spise pillede reker i lake en gang, men har ikke reagert så mye på den lille mengden sjømat jeg har spist ellers. Endret 22. desember 2019 av vidor Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå