Yessmann Skrevet 27. november 2019 Del Skrevet 27. november 2019 Jeg skal lage hjemmelaget rømme /creme fraishe og ser i en oppskrift på Youtube at jeg trenger "Buttermilk" og at den trenger å inneholde levende kultur. Kan jeg bruke kulturmelk? Jeg ser ellers at det er oppskrifter for å lage "buttermilk" ved å tilsette sitron til vanlig melk, men da vil den vel ikke inneholde nødvendige bakterier? Lenke til kommentar
Milhouse85 Skrevet 27. november 2019 Del Skrevet 27. november 2019 Norsk video over her. Kefir og fløte. Lenke til kommentar
Yessmann Skrevet 27. november 2019 Forfatter Del Skrevet 27. november 2019 Takk for svar. Pussig så mye mer kefir de norske brukte i motsetning til han fra Food Wishes, men jeg antar mengden kefir eller kulturmelk ikke spiller så stor rolle. Jeg tok 2,5 ss kulturmelk til 3 dl fløte. Jeg varmet heller ikke fløten på forhånd. Så får vi se imorgen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå