Gå til innhold

Trenger "buttermilk".


Yessmann

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage hjemmelaget rømme /creme fraishe og ser i en oppskrift på Youtube at jeg trenger "Buttermilk" og at den trenger å inneholde levende kultur.

Kan jeg bruke kulturmelk?

Jeg ser ellers at det er oppskrifter for å lage "buttermilk" ved å tilsette sitron til vanlig melk, men da vil den vel ikke inneholde nødvendige bakterier?

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar. Pussig så mye mer kefir de norske brukte i motsetning til han fra Food Wishes, men jeg antar mengden kefir eller kulturmelk ikke spiller så stor rolle. Jeg tok 2,5 ss kulturmelk til 3 dl fløte. Jeg varmet heller ikke fløten på forhånd. Så får vi se imorgen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...