Gå til innhold

60 prosent av klimagassutslippene fra oppdrett stammer fra fôret. Nå vil fôrprodusentene erstatte soya med insekter [Ekstra]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Insekter og alger er i laksens naturlige diett, og skal gå bra, ifølge Vik, men trevirke er ikke noe fisken har utviklet seg til å fordøye."

Alger er så vidt nevnt, men er ikke alger en mer naturlig matkilde for fisk enn trevirke?

Hvor mye alger er innblandet i foret i dag?

Skulle også tro at mer fokus på naturlig mat som brisling var med i forskningen for å finne gode matkilder.

Kan vi hjelpe naturen for å øke brislingbestanden eller annen matfisk for laks?

Vi har drevet med kultivering av villaks i generasjoner, så hvorfor ikke brisling?

Endret av aanundo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...