Arne Fenstad Skrevet 20. november 2019 Del Skrevet 20. november 2019 60 prosent av klimagassutslippene fra oppdrett stammer fra fôret. Nå vil fôrprodusentene erstatte soya med insekter [Ekstra] Lenke til kommentar
aanundo Skrevet 20. november 2019 Del Skrevet 20. november 2019 (endret) "Insekter og alger er i laksens naturlige diett, og skal gå bra, ifølge Vik, men trevirke er ikke noe fisken har utviklet seg til å fordøye." Alger er så vidt nevnt, men er ikke alger en mer naturlig matkilde for fisk enn trevirke? Hvor mye alger er innblandet i foret i dag? Skulle også tro at mer fokus på naturlig mat som brisling var med i forskningen for å finne gode matkilder. Kan vi hjelpe naturen for å øke brislingbestanden eller annen matfisk for laks? Vi har drevet med kultivering av villaks i generasjoner, så hvorfor ikke brisling? Endret 20. november 2019 av aanundo Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå