Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Husker jeg så en film på TV for mange år siden, som jeg av ukjente årsaker plutselig fikk lyst til å vite navnet på. Husker at det var en fransk thriller, og husker også at den skremte livsskiten ut av meg da jeg så den:P Noe jeg ikke husker derimot, er handlingen. Her er det jeg kommer på i farten:

 

- Som sagt en fransk thriller. Godt mulig det var en fransk romantisk thriller også, ikke sikker.

- Husker ikke mye av handlingen, men jeg er ganske sikker på at filmen var basert på en sann historie.

- Filmens kvinnelige hovedrolle var syk i huet og trodde at filmens mannlige hovedrolle var forelsket i henne (tror dette kalles erotomani). Hun var vel det man kalle en stalker.

- Mener å huske at filmen var "delt i to", første halvdelen sett fra damas synspunkt, andre halvdel sett fra mannens synspunkt. Midt uti filmen prøvde dama å ta selvmord, og da "spolte" man filmen tilbake til begynnelsen, og så ser vi resten av filmen fra mannens synspunkt.

- Noe sier meg at tittelen var "Elsker, elsker ikke" eller noe i den duren (på fransk burde vel det bli "Aime, n'aime pas" eller noe sånt), men finner ingen filmer med dette navnet.

 

Aner ikke hvorfor, fikk av en eller annen grunn lyst til å vite navnet på filmen. Håper noen vet=)

 

Høres veldig ut som He loves me, he loves me not, 'À la folie, pas du tout' på fransk. Jo, det må være den.

Lenke til kommentar

Ble tipset av fattern om det han mente var den værste filmen han hadde sett.

 

*Det er et romskip med i filmen som har forskjellig form i forskjellige scener.

 

*En av hovedrolleinnehaverne døde halvveis under innspillingen. han ble erstattet av en høyere skuespiller som måtte gå krokrygget og se mest mulig bort fra kameraet.

Lenke til kommentar

Så fem-ti minutter eller noe midt i denne filmen. Vil gjerne vite hva den heter så jeg kan se hele.

Tror at den var på fransk, men er mulig den var dubbet.

 

Et område med et tall (12 eller noe) er så kriminell at den har blitt avsperret med en hel mur.

Hovedpersonen, en hard jævel, er en god mann tvunget til kriminalitet. En slemming av en gangster har søsteren hans som neddopet og i halsbånd.

Hovedpersonen har tilsynelatende blitt hjulpet til å rømme (fra fengsel?) av en annen kriminell, som fort viser seg å være en undercover politi. Sammen prøver de å stoppe en atombombe som er i slemmingens besittelse.

 

Håper noen kan hjelpe meg her. Virker som en spennende film

Lenke til kommentar

For mangfoldige år siden så jeg en film som påvirket meg sterkt (syntes at den var ufattelig god), men husket aldri navnet, og jeg skulle gjerne likt å visst hva den het, slik at jeg kan se den igjen, og se om den fortsatt er like sterk som første gang.

 

Husker ikke alt helt perfekt (og blander helt sikkert noe), men det tar sted i 1950/1960 årene (vil vertfall tro det), og handler om en svart man som blir hovedmistenkt som drapsmann på en hvit mann. Han blir da stilt opp i retten, hvor hele juryen er hvit. Da trår onkelen til den svarte mannen opp som advokat, og gjør alt for å hjelpe nevøen sin. Men da viser det seg at den svarte mannen er homofil (noe som også var en stor synd på den tiden), og var sammen med den hvite mannen som ble drept (noe som kan være feil), og er dermed uskyldig. Og da blir det liksom en stor kamp om å overvinne den strengeste dommen.

 

Ikke akkurat den beste beskrivelsen, men det er mange år siden jeg så filmen. Men setter pris på om noen husker navnet, har lett forgjeves i evig tid. :)

Lenke til kommentar

- Leter etter en film med navn " Angel " eller noe lignende i det navnet.

 

- Filmen handler om en jente som er på en camping leir eller noe

 

- tror den er gitt ut 1970 - årene.

Lenke til kommentar

Jeg lurer på en film her.

 

Det jeg husker av den, det er at en gutt på 15 år eller noe får lov å lese pornoblad når han spiser frokost med hans far, og noe annet var at han tok med seg ei dame på skolen eller noe for å vise og fortelle om pupper imens han har stengt læreren ute av klasserommet.

 

Det er det eneste jeg husker og jeg syntes rollen lignet på Corey Feldman, men jeg så 5 minutter av den som ung da jeg var 9 år ca inntil pappa så at jeg glodde på det der, hehe.

 

Men vet noen hvilken film jeg mener?:)

Lenke til kommentar

Såg ein film i går kveld, og har allereie gløymd tittelen :blush:

 

Handlar om eit gigantisk monster som angrip Manhattan i USA. Heile filmen vert filma frå eit vanleg videokamera (ganske kult igrunn), og dette monsteret har nokre små monster med seg som vandrar rundt i gatene. Militæret bestemmer seg for å utslette heile Manhattan til slutt. Nokre som veit om tittelen?

Lenke til kommentar

Jeg lurer på om dette kan være en episode fra en tv-serie, men jeg aner ikke. En fyr går på date med en dame som elsker frosker. Når de går hjem til henne så er huset hennes fullt av froskefigurer. Og hun spiser en flue. Hjelp?

 

Såg ein film i går kveld, og har allereie gløymd tittelen :blush:

 

Handlar om eit gigantisk monster som angrip Manhattan i USA. Heile filmen vert filma frå eit vanleg videokamera (ganske kult igrunn), og dette monsteret har nokre små monster med seg som vandrar rundt i gatene. Militæret bestemmer seg for å utslette heile Manhattan til slutt. Nokre som veit om tittelen?

 

Cloverfield

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...