Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en film jeg skulle gjerne fått vite navnet på.

 

Det er e n fransk film. Det er gutter som går på ei streng skule hvor de begynner å lære seg å synge Opera(?). De blir lært opp av en "vikar" lærer som da er en opera synger tror jeg?;p

 

 

Noen som har peiling på hviklen film jeg snakker om?

Endret av laffe
Lenke til kommentar

Veldig takknemlig om noen kan hjelpe meg med denne: Handler om en fyr som stjeler en diamant(?) og kommer i fengsel, men de finner aldri diamanten. Når han kommer tilbake og skal finne diamanten oppdager han at det har blitt bygd en politistasjon der han har gjemt diamanten.

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar

Jeg er på jakt etter en film (muligens et program på barne-tv) jeg så for over 10 år siden. Jeg husker dessverre bare sporadiske scener og detaljer, men jeg har et lite håp om at en av dere kanskje har sett den og vet hva jeg snakker om.

 

Dette er det jeg tror jeg husker:

 

- Tegnefilm

- Hovedpersonene er en gutt og en jente.

- Gutten havner i et lanskap dominert av hvitt og blått, muligens et isslott. Der er det et speil som knuser (eller som allerede er knust). En ond isdronning tvinger ham til å samle alle speilbitene. Tror speilbitene ble spredt ut over hele verden. Tror også han fikk en splint i seg (øyet?) så han ble ond, eller at denne splinten gjorde at han kom under isdronningens kontroll.

- En av barna eller evt. begge to leter etter speilbitene.

- Jenten havner i en vakker (rose?)hage eid av en snill, eldre dame. Denne hagen ligger ved en elv/innsjø/havet. Jenten bekymrer seg for gutten fordi han ikke er der hun er.

Lenke til kommentar

Jeg lurer på en film som handler om Hai og Haiangrep. Muligens en av Haisommer-filmene, men de er jo laget på syttitallet og jeg mener det var en noe mer moderne film. Av det jeg husker så er de innesperret et sted under vann, og her trenger haien inn, og de kjemper for å komme seg til overflaten igjen. Jeg er akkuratt nå halvveis i Haisommer 1, men det er ikke den i alle fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...