Sindre Rudshaug Skrevet 19. oktober 2019 Del Skrevet 19. oktober 2019 Jeg har en veldig fin, moderne gassgrill, som ikke slipper fettet ned på flammene, men samler det opp i riller på selve grillristen/grillbrettet. Man slipper flammene som svir kjøttet, men det virker nesten umulig å få alt fettet/karbonet som breenner seg fast til å slippe aluminiumsplaten med rillene. Oppløsning i vann er lite effektivt. Finnes det andre metoder, feks kjemikalier som får fastbrent karbon til å slippe fra aluminium? Mulig det er stål, men det ruster nesten ikke, så jeg tror det er aluminium. Lenke til kommentar
Thor. Skrevet 19. oktober 2019 Del Skrevet 19. oktober 2019 Har du lest i vedlikeholdsdelen av brukermanualen din? Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 19. oktober 2019 Del Skrevet 19. oktober 2019 Aluminium, da er det kanskje litt upraktisk å bruke stålull? Har ingen erfaring. Lenke til kommentar
Luske_Ludvig Skrevet 20. oktober 2019 Del Skrevet 20. oktober 2019 Jeg ville brukt varme. Pyrolyse i stekovn? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå