Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

[Løst] Chrome frosser


Anbefalte innlegg

Beklager på forhånd om denne tråden legges på feil sted.

 

Opplever at enkelte norske nettsider, som bl. a. vg.no og fa.no frosser etter at jeg har åpnet sidene i Chrome på laptopen min. VG åpnes som normalt, men siden er frosset (klokken i "Nyhetsdøgnet" står stille), musepekeren står konstant som "hånd" uansett hvor på nettsiden markøren befinner seg, uten at jeg faktisk kan åpne noe, og jeg får omsider beskjed om at "Siden svarer ikke". På fa.no endrer ikke musepekeren seg fra "pil" til "hånd" når man holder over de respektive trådene på nettsiden så jeg får ikke åpnet noen nyheter, men menyen med valgmulighetene i headeren fungerer.

 

 

Foreløpig kun opplevd dette problemet med VG og FA, og problemet er ikke der dersom jeg bruker Chrome på mobilen på samme nettsider, eller andre nettlesere - i alle fall ikke med IE 11 - men så god tid har jeg ikke at jeg kan bruke den som min faste nettleser.

 

Noen som har et forslag til løsning?

Endret av Compoundinterest
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra.

 

Bruker du noen form for adblock som lager problemer med vg/fa?

 

Ja. Bruker "Fair AdBlocker" extension i Chrome. Prøvde å unnta sidene i stad, men uten å gjøre annet enn å forsøke å laste de inn på nytt, uten resultat. Unntatt sidene fra adblock nå, lukket og åpnet fanene igjen, og all is well. Jeg er en kremidiot! Tusen takk for hjelpen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...