NoDishes Skrevet 3. september 2019 Del Skrevet 3. september 2019 Hei, prøver meg her for å få litt inspirasjon : Tok fagbrev som kokk tidligere i år etter 2 års læretid, i voksen alder. Gjorde det egentlig for å bruke det som springbrett videre, og har aldri egentlig ønsket å jobbe i restauranter eller hoteller. Har jobbet turnus i 12 år i andre jobber og vil ha noe mer a4. Noen her som er kokker som har byttet bransjer og vil fortelle hva de jobber med? Har sett for meg bl.a. Ferskvaredisk som en mulighet, men det er sikkert andre muligheter for faglærte kokker også som jeg ikke har tenkt over. Lenke til kommentar
Tan28 Skrevet 3. september 2019 Del Skrevet 3. september 2019 (endret) Kjenner flere tidligere kokker som har tatt steget over i diverse salgs-jobber, KAMs, og lignende for diverse kjeder, grossister og produsenter innen matvareindustrien. Kanskje ikke typisk a4, og langt fra en type jobb som passer for alle, men dog... Endret 3. september 2019 av Tan28 Lenke til kommentar
NoDishes Skrevet 3. september 2019 Forfatter Del Skrevet 3. september 2019 KAMs, hva er det? Lenke til kommentar
frohmage Skrevet 3. september 2019 Del Skrevet 3. september 2019 KAMs, hva er det? Det er noe jålete selgere kaller seg selv. Eller "Key account manager" om du vil. 1 Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 3. september 2019 Del Skrevet 3. september 2019 I tillegg til restaurant og hotell så kan du sjølvsagt også jobbe som kokk på fabrikk (ansvarleg for å påsjå at det blir brukt rett oppskrift og at kvaliteten er lik på alle produkt) eller på institusjon/kantine som ofte har tilnærma ordinær arbeidstid. Ellers så kan du kanskje jobbe som rådgiver for diverse opplysningstenester for mat eller på supporttelefon for ein matprodusent. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå