G Skrevet 19. august 2019 Del Skrevet 19. august 2019 https://www.cnet.com/news/air-fryer-pressure-cooker-sale/ Vil ikke viftemotoren pga. overtrykket bli full av stekefett etterhvert? Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 19. august 2019 Del Skrevet 19. august 2019 Varmluftovnen brukes ikke når den er i trykkokermodus. Lenke til kommentar
G Skrevet 19. august 2019 Forfatter Del Skrevet 19. august 2019 (endret) åh, hehe. Trodde dette var en ny funksjon. Har visst ikke satt meg inn i tingene jeg. Så det er kun et apparat som erstatter to, som man likevel må kjøre i sekvens eller manuellt en funksjon om gangen? Håper det følger med noen råe chef-kokkekniver i japansk håndlagd stål da, mhp. at de våger å bruke betegnelsen ninja (leiemordere) Du vet noe ala dette: Endret 19. august 2019 av G Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 20. august 2019 Del Skrevet 20. august 2019 Hvis du ser under vifta, så ser du hengselet til varmluftlokket. Blir nok litt vanskelig å bruke det når trykklokket er på plass. Utifra det jeg kan lese, så er det snakk om en trykkoker og en "portabel" varmluftovn. Du lager maten i to omganger, en med trykk (gjennomvarming) og en med varmluft (ferdigsteking). Varmluften gir en grilleffekt, sånn at f. eks. kyllingskinn blir sprøtt. Men det er ingen automatikk mellom de to, så du må bytte manuelt. Oppskjæring må du nok bruke kniv selv på. 1 Lenke til kommentar
G Skrevet 20. august 2019 Forfatter Del Skrevet 20. august 2019 (endret) Ja du har vel rett. Man kunne jo komme til å tro at det var et artistisk bilde hvor de har "morphet" inn et og samme lokk i to forskjellige stillinger Ihvertfall dersom man ikke ser nøye etter på håndtaksammenlikning.. Endret 20. august 2019 av G Lenke til kommentar
mellowman Skrevet 12. oktober 2019 Del Skrevet 12. oktober 2019 Airfryer er bra for ting som er best med en brun overflate. En trykkoker er bra til egg, grønnsaker (damp), poteter, og gryter (har ikke laget det ennå). Pinnekjøtt i trykkoker er nam! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå