Gå til innhold

Nesten 300.000 nordmenn tror helsa gjør at de må jobbe mindre


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Borgerlønn fungerer ikke og er en svært dårlig løsning i et land som Norge der kostnadsnivået er så høyt som det er. Tilrettelegging og hjelpemidler på jobb og et samarbeid med ledelsen der man får det klart at man ikke kan jobbe som om man konstant er på metamfetamin vil virke på lang vei. Mange lastebiler som driver med langtransport kan feks i dag ta i bruk teknologi som gjør at de knapt trenger å gå ut av bilen. Mye kan styres av roboter og fjernstyrt teknologi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har jo allerede et tiltak som fungerer greit; Cultiva. Istedet for å sende folk på NAV og betale dem for å sitte hjemme i stuen og se på TV og rulle tobakk, aktiviserer vi dem til kreative prosjekter for like dårlig lønn. Mye mindre tyting, og av og til nye bidrag til Astrup Fernley museet!

Lenke til kommentar

Med mindre man har en diagnose eller noe så er det ikke bare å sitte hjemme og tvinne tommeltotter. Man må på jobbklubb, søke på 20 jobber om dagen, oppsøke 10 bedrifter i uka samt føre detaljert logg over alt. Gjør man ikke dette mister man all støtte. Er ikke rart folk tar livet av seg på NAV.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...