Theo343 Skrevet 8. august 2019 Del Skrevet 8. august 2019 (endret) Du har også truseskam. Jeg er glad for at folk vasker sokker, truser og t-skjorter hver dag når jeg kommer på jobb i dagens "åpent landskap madness". Det kunne blitt rimelig tett luft med 100 mennesker i samme etasje i åpent landskap om alle begynte med klimatrusa trenden. Spesielt når de samme byggene stolt kan skilte med "vi vant grønn klimapris for vårt -smarte ventilasjonsanlegg- i bygget som nå huser 2000 ansatte" som i overført betydning formidler "du vil gispe etter luft kl. 14 og bør abbonnere på paracethamol for daglig hodepine - kaffe er gratis". Men om jeg må velge mellom det eller å få et slag av "chemotherapy" i heisen fordi noen var litt vel raus med "au de toiletten" eller aftershaven så er jeg litt usikker. Som regel får man både i pose og sekk. Endret 8. august 2019 av Theo343 Lenke til kommentar
Lodium Skrevet 8. august 2019 Del Skrevet 8. august 2019 Jeg syns artikkelen ikke nevner nok viktigheten av biologisk mangfold. Fe, sau og dyr som vi mennesker spiser er faktiskt tro det eller ei med å holde oppe det biologiske mangfoldet. Det er en god del dyr og innsekter som ikke kan leve i tett skog eller i kratt og buskas noe beitende dyr hjelper til med å holde i sjakk. 2 Lenke til kommentar
joakimb Skrevet 9. august 2019 Del Skrevet 9. august 2019 Jeg syns artikkelen ikke nevner nok viktigheten av biologisk mangfold. Fe, sau og dyr som vi mennesker spiser er faktiskt tro det eller ei med å holde oppe det biologiske mangfoldet. Det er en god del dyr og innsekter som ikke kan leve i tett skog eller i kratt og buskas noe beitende dyr hjelper til med å holde i sjakk. Artikkelen (som de fleste som omhandler klima) ser på problemet i globalt perspektiv. Det er jo i utgangspunktet fornuftig siden problemet er globalt. Samtidig må man kunne spørre hvor stort problem norske sauer egentlig utgjør i forhold til nytte. Som du sier er biomangfold mer enn natur mot industri. Så kan man argumentere for at vi kanskje har mer kjøttproduksjon enn vi trenger i Norge, og det kan hende stemmer uten at jeg har noen fasit der. Skal nevnes at størstedel av norsk kjøttproduksjon er svin, med ku på en god annenplass. Sau står for kun 6,7%, noe som må kunne sies å være bra lite. Samtidig er sau og geit de husdyrene som mest bidrar til kulturlandskap "per kg slaktevekt" (min antakelse ikke vitenskapelig fakta). 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå