Gå til innhold

Star Wars-inspirert arm gir amputerte følelsen tilbake


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du spøker kanskje, men det er jo noe som bør tas på alvor.

 

Selv venter jeg på at bioteknikken skal komme langt nok til å regenerere lemmer.

 

Enig, det er en slik pun som har begge deler i seg. Både alvor og litt spøk. Men, ja helt enig i at det området også bør tas på alvor  ;) Masturbasjon altså. Men, synes regenerering av lemmer er vel så viktig. Men det legger vel teknologien litt opp til, ihvertfall på kunstig biomekanisk vis.

 

Men, ja stamcelledyrking bør satses på. De bygger jo alt slags organer allerede, så hvorfor ikke en ny fot og slikt på sikt.. Spesiellt reparasjon av kuttede nervebaner hos invalide og interaksjon mellom kunstige lemmer og nervebaner må forskes mye på.

 

Satsing på stamcelleregenerert hjernevev? Og forsøke å få stimulert til tilbakevekst av tapte funksjoner (motorikk med mere). Kanskje det går an å få reparert så enkle nervebanelidelser som tinnitus på sikt som et av mange mange områder som kan jobbes med. Tinnitus er jo en fantomlyd, hvor det av en eller annen grunn foregår nerveimpulser som bør omrutes til funksjonell hørsel framfor fantomhørsel. Og det er jo mye som sikkert likner i hjernefunksjon og hjerneforståelse. F.eks. fantomsmerter, fantomlukt og mye annet? Hallusinasjoner?

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...