Gå til innhold

Hvor kjedlig kan en jul bli ?


Wabby

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel vel vel her er nok en julaften hjemme unnagjort og jeg får stadig bekreftet min mistanke... Det virker som om det foregår en intern konkurranse innad i familien (og forøvrig slekt) om hvem som hvert år klarer å bruke mest penger på gaver (ikke at de gjør det til meg men til alle andre virker det som) en karusell jeg ALDRI kommer til å kaste meg på... Kan de ikke bare feire jul uten å bruker flerfoldig tusener hvert år på gaver da? HAdde jeg bare fått EN cd som jeg ønsket meg hadde det vært nok, men neida bruk masse penger på ting jeg IKKE ønsker meg, DET er vel fornuftig det, for da viser du at du bryr deg? eller kanskje ikke

 

*evig oppgitt*

Lenke til kommentar
Voldsomt til negativ energi det var i denne tråden da...huff. Alt ordner seg til slutt, det gjelder å gjøre det beste utav det!

Til SLUTT ja... :ermm:

Hehe, nok et bevis på manglende positiv innstilling. Det jeg mener er at man må prøve å se lyst på ting, da kan det hende man kommer frem til en løsning på problemet.

 

Okey, for å ta et eksempel; hvis man er syk, har influensa, eller en forskjølelse. Hjelper det da å tenke, og konstentrere seg om at man er syk? Nei, det gjør det ikke! Altså, hvis man ser en film som får tankene vekk fra at du er syk, så kjenner man seg straks mye bedre. Det er det jeg mener, man skal ikke gå å stutre over en ting når man har mye annet å glede seg over.

 

Bah, forstå meg den som vil.

 

Men igjen, å feire jul alene må være ganske trist :cry:

Lenke til kommentar

Vell, nå skal det sies at jeg har sittet på pcen min 95% av dagen... Har ikke akkuratt kjedet meg heller, var i godt selskap på #hw.no. Trur jeg aldri har pratet så mye på en dag på kanalen nesten...

 

Uansett, Flodhest har et poeng her ;) Prøv å se det positive i alt, prøv å gjør best ut av tingene istedet for å sutre over hvor "fælt" vi har det :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...