Gå til innhold

Hvor kjedlig kan en jul bli ?


Wabby

Anbefalte innlegg

Det er ikke så ille å være alene skal dere se! Jeg må besøke all slags familiemedlemmer til langt utpå ettermiddagen. Et ****** mas og stress fra ende til annen. I kveld blir det pinnekjøtt (mmmmmm) og sikkert en Grandis til nattmat, men asso.. "Middag med familien" har begrenset underholdningsverdi :\ Planter meg nok foran PCen igjen når middag og gaveåpning er ferdig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jul er liksom årstiden der det forventes aller er så galde og familiekjære, osv. osv. Har det slått dere at all gleden i jula (til dels falsk) slår tilbake på de som ikke har det så ******* godt til alle tider? F.eks det å liksom skulle fungere med en familie man ikke trives i er ikke så ******* gøy.

 

Så til alle som skulle være litt eller veldig neffor, GOD JUL :) Det kommer innenifra

 

*snufs*

Lenke til kommentar

vell,

 

du kan drikke deg full, for så og våkne opp atmed dassen full i matrester, eller du kan dra ut på by'n, sikkert noen puber som har åpent, der kan du jo treffe folk, eller du kan dra på rimi og kjøpe den masse av den billigste suppa dei har og lage et lite måltid for hjemløse utforbi huset ditt, eller så kan du reise til venner/søsken og feire med dem.

 

det er opp til deg!

Lenke til kommentar

Wabby: Hvorfor er du aleine?

 

jeg hadde nok drukket litt for så å tatt en tur på byen!

men husk å åpne pakkene dine mans du er edru! da husker du tros alt lit bedre hva du fikk av hvem!

 

edit: det er så sent nå att du har nok foretatt valget ditt, og du har vel ikke nett nå, men du kan svare oss i morgen på hvordan det gikk!

Endret av Raggi
Lenke til kommentar
Gjest mafister

Gikk som forventet her også. Kunne hoppet fra en bro, og vært stort oppslag om det på nyhetene, de ville ikke ha lagt merke til det. Spiste ikke noe middag heller, det ble heller ikke lagt merke til. Syke folk. Endelig hjemme, da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...