Gå til innhold

noen som har erfaring med TP-Link CPE210 Wireless Access Point som repeater?


Anbefalte innlegg

Dette er jo et retningsbestemt akksesspunkt for utebruk, som tiltenkt område. Ser på diverse videoer at den også støtter repeater mode, Hvordan vil det fungere da antennene som er innebygget jo  er retningsbestemt. Skal bruke denne inne i ei husvogn for å koble meg på det åpne nettet på campingplassen. Har prøvd med en negear nighthawk ac1900 (r7000) i repeater mode, men veldig varierende signalstyrke, tenkte da at denne som retningsbestemt da vill være bedre. Men hvordan vil den fungere i repeater mode da antennene i den er retningsbestemt?!?!?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig var jo det åpne nettet jeg skulle koble meg på med denne nede hele den helgen jeg skulle innstallere denne. Får pøve igjen når nettet er oppe igjen.

 

Sofwaren var  i og for seg grei nok, gjør jobben den skal (testet på hjemmenettet mitt), men ble bridgemode som ble beste alternativet, i stedet for repeat mode, da kunne jeg sette SSID og kryptering selv.

 

Syntes den brude vise WLAN adressen den får tildelt  i bridge mode, det klarte ikke jeg å finne, Når en kobler til nettet en ønsker  internet fra så får en heller ikke noe status beskjed om tilkoblingen var velllykke.

 

Litt småpirk kanskje, men slike ting skiller et helt ok produkt fra et bra produkt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...