Gå til innhold

En test for musikkinteresserte


Kowalski

Anbefalte innlegg

..og testen finner du h e r!

 

72.94686% - Extreme Music Nerd - var mitt resultat. Det er kurant nok, jeg er og vil alltid være en real junkie når det gjelder musikk.

 

Lang test, men svar oppriktig folkens. Den er jo bare for gøy, og reflekterer ikke akkurat et balansert syn på musikkinteresse, men det er interessant uansett.

 

Og - god jul!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så jo mer musikk du har på harddisken jo mer peil har du? Eller misforstår jeg deg?

Njeh... vanskelig spørsmål.

 

Kort svar:

Egentlig ikke.

 

Lengre svar:

Hvis testen gikk på musikkinteresse, så blir det litt "I don't know much about art, but I know what I like"-argumentering. Jevnfør IQ-tester, hvor kunnskapsnivå ikke nødvendigvis har en direkte overførbar sammenligning med intelligens. På samme måte kan en kar som har mye musikk ha bedre musikk-smak enn en kar som vet alt om alle Tangerine Dream-platene han har (ja, slike mennesker finnes).

 

Men nå skal ikke jeg ro så mye, jeg likte bare ikke de lusne 12% jeg fikk. Føler meg orn'tlig mindreverdig og stakkarslig nå.

 

*spiller Fun Da Mental_Erotic Terrorism*

Lenke til kommentar

FUBAR

 

FUBAR is an acronym that originated in the military to stand for the words "f***ed up beyond all repair." This is often softened to "fouled up beyond all repair" in reference to hardware. The programming and documentation equivalent is "fouled up beyond all recognition." Sometimes the last word is "recovery" or "reconciliation" or "reason."

Lenke til kommentar
Fin samling Toolshed, men hvem svarte er Jarle H. Olsen??? Og hvor har du gjort av "Opeth - Credence"? har ikke voldsomt med peil på Opeth, men den sangen har jeg fått med meg, kanskje for soft for fansen...?

Takk takk... Vel.. Når det gjelder den Opeth-sangen, må jeg få si at jeg bare har ett album av Opeth, men skal kjøpe et nytt for gavekortene jeg får i kveld.. :p

Alle sangene der er nemlig rippet fra CD-er jeg har.

 

Hva Jarle H. Olsen gjelder, så er han en lokal gitaronanerer, om jeg får si det slik. Han eier alt som heter gitarspilling, og jeg har aldri hørt noen spille raskere. Si hvis du vil ha en sang av ham.

 

Tror forresten du kan få tak i noen sanger på http://jarleholsen.com elns!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...