Gå til innhold

Genetikk skal gi velsmakende epler: Jakter på den nye varianten av Ingrid Marie


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir ju aldrig bra när man ska mixtra med naturen. Tror det är bättre att vi fösöker anpassa oss istället. Mkt av den maten vi äter idag har ju blivit fullständigt förstörd pga mixtrande. De godaste äpplena nu är ju när man hittar en riktigt gammal sort som växt på nån gård i 100 år som man knappt hört talas om. Som sen visar sig dessutom hålla sig i nästan 1 år efter att man plockat dem. Allt medan vanliga butiksäpplen börjar bli bruna efter ett par veckor.

Lenke til kommentar

Det blir ju aldrig bra när man ska mixtra med naturen. Tror det är bättre att vi fösöker anpassa oss istället. Mkt av den maten vi äter idag har ju blivit fullständigt förstörd pga mixtrande. De godaste äpplena nu är ju när man hittar en riktigt gammal sort som växt på nån gård i 100 år som man knappt hört talas om. Som sen visar sig dessutom hålla sig i nästan 1 år efter att man plockat dem. Allt medan vanliga butiksäpplen börjar bli bruna efter ett par veckor.

Og jeg som alltid har hørt fra de GMO-skeptiske at de synes det er så guffent at butikkepler (eller annen frukt) holder seg så mye lengre enn vanlige epler. Nå er det altså et problem at butikkepler blir for fort gamle. Jaja, det er umulig å gjøre alle til lags.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...