Redaksjonen. Skrevet 19. juni 2019 Del Skrevet 19. juni 2019 Genetikk skal gi velsmakende epler: Jakter på den nye varianten av Ingrid Marie Lenke til kommentar
Martin Svensson Skrevet 19. juni 2019 Del Skrevet 19. juni 2019 Det blir ju aldrig bra när man ska mixtra med naturen. Tror det är bättre att vi fösöker anpassa oss istället. Mkt av den maten vi äter idag har ju blivit fullständigt förstörd pga mixtrande. De godaste äpplena nu är ju när man hittar en riktigt gammal sort som växt på nån gård i 100 år som man knappt hört talas om. Som sen visar sig dessutom hålla sig i nästan 1 år efter att man plockat dem. Allt medan vanliga butiksäpplen börjar bli bruna efter ett par veckor. Lenke til kommentar
Limbeck Skrevet 19. juni 2019 Del Skrevet 19. juni 2019 (endret) Eplet er vel blitt avlet frem som all annen mat vi spiser. Mulig unntatt et par urter og krydder? Endret 19. juni 2019 av Limbeck 4 Lenke til kommentar
Nether Skrevet 20. juni 2019 Del Skrevet 20. juni 2019 Det blir ju aldrig bra när man ska mixtra med naturen. Tror det är bättre att vi fösöker anpassa oss istället. Mkt av den maten vi äter idag har ju blivit fullständigt förstörd pga mixtrande. De godaste äpplena nu är ju när man hittar en riktigt gammal sort som växt på nån gård i 100 år som man knappt hört talas om. Som sen visar sig dessutom hålla sig i nästan 1 år efter att man plockat dem. Allt medan vanliga butiksäpplen börjar bli bruna efter ett par veckor. Og jeg som alltid har hørt fra de GMO-skeptiske at de synes det er så guffent at butikkepler (eller annen frukt) holder seg så mye lengre enn vanlige epler. Nå er det altså et problem at butikkepler blir for fort gamle. Jaja, det er umulig å gjøre alle til lags. 4 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå