Gå til innhold

The Gathering 2004


Anbefalte innlegg

Da er forberedelsene tin The Gathering 2004 i gang :D

 

Hvem blir med på HW.no rekke i år? Vet at denne kategorien havnet under spill (grøss) men tradisjonelt har vi prøvd å samle en gjeng som ikke er interisert i å sitte å spille hele døgnet, men som synes det er ok å samles for å treffe forum-folk og bli kjent.

der er jeg enig.. jeg kommer nok.. med pc eller uten pc.. hehe.

jeg spiller lite.. og er jo sosial.. ikke så sosial og barnslig som før.. men håper jeg er hyggelig å være sammen med =)

begynner faktisk å bli redd deg etter jeg så det "fly-kick" bildet ditt ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vell.. Jeg skulle egentlig på TG03 ,men det skjedde noe som gjorde at jeg ikke kunne.. Noe med at en filserver ble stjålet.. Men på TG04 skal jeg..

 

Jeg håper på og få med meg noen kameratert ,men drar uansett siden jeg kjenner spessielt Opène på #hw.no så godt at jeg tror jeg ville ha pratet endel med dem osv. Så jeg skal uansett..

 

Og jeg er en av de som drar på lan for og ha det MORSOMT , noe som IKKE bare betyr og spille. Greit nok at det kan være underholdene og spille littegranne ,men det frister mye mer og gå ut og se film\spise noe med resten av rekka..

Lenke til kommentar
I'll be there.

Jeg kommer seff til å være det.

Gikk glipp av TG03 og angrer som bare pokker at jeg ikke dro.

Men jeg kommer på TG04.

If the Lan wont come to Nordland, You gotto go to Nordland eyh??

 

Var det ikke du som klagde på at du hadde bedre ting å gjør enn å dra på Lan med 4999 andre data freeks? :p

Lenke til kommentar

Jeg kommer iallefall! Kanskje jeg greier å dra med meg et par kamerater i år i motsetning til i fjor. Kjekt å bli kjent med nye folk iallefall :)

 

Er forresten også mot deling pga samme grunn som King_m: Kjekt å bli kjent med nye folk og du skal ikke generalisere. Vi dukket opp ved siden av hverandre i fjor og det var jo bare knall :)

Lenke til kommentar

alle her gir vel forebehold om man får biletter ;)

 

Men det her er slik det pleier å foregå; i begynnelsen av februar blir billettene lagt ut for salg. En stund før plassreserveringen begynner får man opp et alternativ for å gi en person kontroll over biletten din når det gjelder plassering. Dette kalles en "seater" (jeg melder meg frivillig, forutsatt at jeg selv har billett). I fjor gikk det en studn før "seater" alternativet dukket opp, men det kommer før reserveringen starter (jeg skal pushe på dem hvis det tar tid i år også. Når plassreserveringe starter kommer det ann på hvor stor gruppe man har, hvor tidlig man får reservert plass. De starter på 20 eller noe sånnt, og jobber seg nedover. Dette er for at større grupper skal kunne forbli samlet, men gjør det selvsagt også mulig å få de plassene man vil ha ;)

 

For noen som ikke har vært med på dette kan det virke litt voldsomt, men det er ikke så ille. Etter hvert som ting kommer i ordning skal vi nåk få veiledet tg-newbies så alle kommer på plass. :)

Lenke til kommentar

nei for all del, men det hele startet som en måte å slippe å havne midt inni en gjeng med cs-spillende fjortisser som sitter og hyler og skriker, og som ikke gjør annet enn å spille i 4 døgn. Det var flere som spilte endel i fjor. Man kan jo kanskje dele det opp litt. Personlig kommer jeg garantert ikke til å spille og dermed sitter jeg helst i nærheten av folk som heller ikke gjør det. Akkurat som de som vil spille litt sikkert helst sitter i nærheten av andre som også vil spille litt.

 

edit: leit at du ikke vil være med sosohal. Det er ikke det at jeg ikke liker folk som spiller, men hvem er det egentlig som synes det er ok å ha en hylende cs-geek ved siden av seg i 4 døgn?... selv de som liker å spille litt synes det er slitsomt.

Endret av Xell
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...