Yessmann Skrevet 6. juni 2019 Del Skrevet 6. juni 2019 Jeg har som intensjon å forbedre mine grillkunnskaper. Jeg har stort sett tidligere brukt tennvæske for opptenning av grillkull. Jeg har skjønt at det er litt «fy fy» blant de mer ambisiøse av grillfolket. Men jeg lurer på hvorfor? Det sies av og til at man kan risikere at det kan smake tennvæske av maten. Det forstår jeg ikke. Kullene er ikke klar til grilling før etter 30-40 minutter. Da må da all tennvæske ha fordampet for lenge siden..? Er det andre grunnen til at man ikke bør bruke tennvæske? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå