Gå til innhold

Beste kjøkkenmaskin for kun deig?


Anbefalte innlegg

Beste kjøkkenmaskin for kun deig?

 

Lager mye pizza o.l og prøver finne noe som kan forkorte tiden som blir brukt og samtidig gjøre det litt enklere. Finnes det andre alternativer enn en kjøkkenmaskin som kommer med masse egenskaper jeg aldri kommer til å bruke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enkleste du kan gjøre er å smekke sammen en eltefri deig som står over natten og gjærer. Ikke noe bråk, og helt gratis.

 

https://www.seriouseats.com/recipes/2012/03/jim-laheys-no-knead-pizza-dough-recipe.html

 

Du kan fint fryse deiger også, om du ikke gidder å lage deig hver gang du skal ha pizza. Tin dem i kjøleskapet over natten, så er de helt fin til neste dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler deg en håndmikser, gjerne fra Bosch eller Phllips, som "kan" det temaet best (Bosch er best på motorer, Phillips på "knaevne") 

Viktig å se etter:

  • Motor minimim 400 W, gjerne 450 W (for liten motor = overbelastet og brent før du rekker å si pizzadeig) 
  • Stødig stativ (skal du stå og holde mikseren kan du like godt kna deigen også...)
  • Solid bolle (første som går i stykker, så sjekk plasten - eller enda bedre stålet9 
  • Skikkelige elteklør - deigen skal eltes og ikke bare halveltes
  • Fem hastigheter (rælet har bare tre, da får du problemer med å finne det trinnet som passer AKKURAT til slik elting) 
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...