Gjest Slettet-Pqy3rC Skrevet 23. april 2019 Del Skrevet 23. april 2019 (endret) Hallo; Finnes det noen ok kjøttforretninger i Oslo hvor en kan kjøre ting som f.eks. hel oksebringe og griseribbe (kuttet som "spare ribs"), uten å måtte betale en formue ? Har tenkt å sette opp en "smoker" (langtids grilling m/ røyk), men det er jo lite poeng dersom det bare finnes "rema kjøtt i småpakninger" å få tak i... Endret 23. april 2019 av Slettet-Pqy3rC Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 23. april 2019 Del Skrevet 23. april 2019 Du kan kanskje prøve en av slakterbutikkene på Grønland. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC Skrevet 13. mai 2019 Del Skrevet 13. mai 2019 (endret) Oppdatering; Primærleverandør ser ut til å bli Krosby kjøtt. I tillegg har jeg fått kontakt med bønder og restauranter som hver seg kan levere ulike deler av det jeg ønker. Eneste "ulempen" er at det alle steder er snakk om 10+ kg pr. handel, så frysekapasitet i heimen må utvides noe. Det er jo ikke alltid en ønsker å grille til en hel skokk med folk. Endret 13. mai 2019 av Slettet-Pqy3rC Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 13. mai 2019 Del Skrevet 13. mai 2019 Makwans og Carl Berner kjøtt kan hjelpe deg med okse og lam, Annis i Mathallen og Strøm-Larsen kan hjelpe deg med svin. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå