CrazyDog Skrevet 2. april 2019 Del Skrevet 2. april 2019 Kjøpte en hel indrefilet av angus. Hele herligheten kostet kr 1200, så jeg tenkte at dette blir bra... Skar av en tykke biff fra midten, stekte den medium rå, og må si at mørheten og konsistensen har jeg aldri sett maken til. Men, den smaker som lever! Har prøvd å steke små biter fra forskjellige steder på stykket, men alle smaker som lever. Er det noen som har vært borti slikt? Hva skal jeg gjøre med resten av kjøttet? Lenke til kommentar
Nimrad Skrevet 2. april 2019 Del Skrevet 2. april 2019 Hva skal jeg gjøre med resten av kjøttet? Kvern den opp og lag kjøttdeig til fredagstacoen Ellers har jeg en hund som elsker lever! Lenke til kommentar
Noxhaven Skrevet 2. april 2019 Del Skrevet 2. april 2019 https://www.quora.com/Why-do-some-filet-steaks-taste-like-liver https://amazingribs.com/tested-recipes/beef-and-bison-recipes/what-causes-some-beef-have-liver-flavor 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå