bshagen Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 Kjedelig. Tørrkrydder har man hjemme uansett. Absolutt. Hvis du har lyst til å prøve noe hjemme selv, så har jeg etter mine reiser til Angola oppdaget noe som heter Gindungo. Dette burde du prøve selv, du kan lage den så sterk du bare vil. Kan brukes på alt av mat Lenke til kommentar
BMWCoupeFtw Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 Grandis nybakt med ekstra ost. Ikke feil med ekstra topping heller, helst Chorizo Lenke til kommentar
G Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 Absolutt. Hvis du har lyst til å prøve noe hjemme selv, så har jeg etter mine reiser til Angola oppdaget noe som heter Gindungo. Dette burde du prøve selv, du kan lage den så sterk du bare vil. Kan brukes på alt av mat Hvor ligger den på scoville-skalaen? https://www.pepperseeds.eu/scoville/ Lenke til kommentar
gammalerik Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 (endret) Absolutt. Hvis du har lyst til å prøve noe hjemme selv, så har jeg etter mine reiser til Angola oppdaget noe som heter Gindungo. Dette burde du prøve selv, du kan lage den så sterk du bare vil. Kan brukes på alt av mat Måtte Google den:) Høres ut som en slags salsa (hjemmelaget, ikke tomatsuppa i butikk), bare uten tomat? Anbefaler forøvrig folk å lage sin egen hvitløksrømmedressing fra bunnen. Det tar 5 minutter (3 av disse er pressing av hvitløk) å vispe sammen i ei skål og kan brukes på taco, pizza, stekt fisk m.m. Helt ny verden i forhold til den sure eddikrømmen man kjøper på flasker. Endret 4. mars 2019 av gammalerik 2 Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 (endret) Ikke tomat nei, her er det fiiiinhakket chili (type Gindungo, men du kan bruke andre typer også) i olje/eddik. Finnes mange oppskrifter, prøv deg frem. Skikkelig snadder, jeg spiser det hver eneste dag når jeg er her i Afrika EDIT: Til TS, ikke mening å spore av i tråden din. Jeg skal holde meg til tema nå Endret 4. mars 2019 av bshagen Lenke til kommentar
DrAlban3000 Skrevet 4. mars 2019 Del Skrevet 4. mars 2019 Denne har jeg ikke testet, men høres spennende ut. Hva er det som gjør den hot? Kun sterk saus eller biter av "urørte" chili-frukter? Altså, det er ikke en kulinarisk reise. Jeg hiver krydderposen. Kjøttbollene er akseptable, og forholdet bunn/fyll er bra. God tomatsaus. 1 Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 5. mars 2019 Del Skrevet 5. mars 2019 Veldig mange varianter jeg ikke har smakt. Men Vår hjemmelagde med kjøttdeig er ålreit. Den trenger litt ekstra ost, gjerne på skorpen. Stekingen har mye å si for resultatet syns jeg, bunnen kan variere en del. Det jeg foretrekker er å sette den nederst i ovnen med varmluft + undervarme, 250 grader. Til å være en frossenpizza syns jeg den er av de bedre selv om den er for snill i smaken, men det er vel litt av grunnen til at den selger bra. Lenke til kommentar
Tåkefyrste Skrevet 5. mars 2019 Del Skrevet 5. mars 2019 Jeg liker den som heter uten paprika, men den forsvant fra hyllene igjen nå. Så av de vanlige er pepperoni min favoritt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 5. mars 2019 Del Skrevet 5. mars 2019 Til og med FP pepperoni pizza har bedre bunn enn Grandis.....den med tre typer ost er god , tror det er en Grandis ? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 5. mars 2019 Del Skrevet 5. mars 2019 Følger med en sånn krydderpose. Og nei, den er ikke veldig hot Digger "En skikkelig hot pizza" (dog tåler ikke sterkt krydder eller lakris som før) Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 5. mars 2019 Del Skrevet 5. mars 2019 Den Pepperoni Spesial-greia var litt ålreit syns jeg. Bedre enn vanlig pepperoni. Kommer den for vanlig salg mon tro? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå