Eriksendrul Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 Hadde dårlig tid i dag på jobb, raska med meg en nyhet, Toros egen Mac and Cheese lagd i Norge, Jeg er glad i pasta og ost, så hvorfor ikke prøve. Toro sine ferdigretter forøvrig har jo ikke vært så verst syntes da jeg Hvordan de har klart og lage en rett som smaker ABSOLUTT ingen ting er jeg veldig overasket over, Den inneholder blant annet Cheddar og Jarlsberg men smaker omtrent like mye som et glass vann. Helt fantastisk at de har tenkt "Hmm, Ja denne retten er god, den selger vi som en ferdig rett". Du må hvertfall ha en god del salt og pepper skal du få noe som helst ut av denne retten, sjeldent jeg anmelder ferdigmat uoppfordret, men dette er det bare og styre unna 4 Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Jeg husker ikke om det var Toro, men jeg tror det var det, og den de selger som Pasta Carbonara smaker også null. Ingenting, ikke antydning til smak. Så det forundrer meg ikke at Mac&Cheese smaker lite også, dog det er ganske godt gjort faktisk. Det må jo nesten være vanskeligere å få til noe sånt uten smak, enn med? Lenke til kommentar
Complexity Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Toro sin smaker ingenting nei. Den gode gamle man kjøper i sånne blå esker er god. Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 23. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 23. februar 2019 Kraft sin mac and cheese er allright, Bestilte nylig en ny ladning krydder fra utlandet, slang med en boks "heinz mac and cheese" for og teste Lenke til kommentar
uruvon Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Heinz' bokseutgave syns jeg ikke var noe spesielt bedre enn Toro sine to utgaver (pose og ferdig) - alle tre skuffet meg. Om det skal være amerikansk-aktig Mac & Cheese så syns jeg blå bokser gir den beste opplevelsen - de blå boksene som er i norske butikkhyller (Mississippi Belle og American Classic) er ikke særlig ulik original Kraft Mac & Cheese Dinner; tror forskjellen stort sett kun er i formen på pastaen. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Skal mat smake naturlig godt må det vært ferske gode råvarer. Når man tørker ting sånn som Toro gjør ender man opp med å ha mye rart sammen i miksen for å prøve å bevare litt smak. Les på pakken og du finner garantert smaksforsterker eller ingredienser som har denne funksjonen naturlig. Sånn sett er det meste av komplekse tørrvarer litt frankenstein. Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 Problemet med mac and cheese er jo at det ikke inneholder råvarer. Tørr makaroni og fake ost er ikke råvarer. 3 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 Lagd krafts mac and cheese to ganger. Gikk rett i søpla begge ganger. Har smakt god mac and cheese and thats just not it. Neste gang jeg skal lage noe digg for noen skal det være hjemmelaget mac and cheese med skikkelig cheddar. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 Takk for advarsel. Det er 95% av gangene jeg kjøper ferdigretter, så angrer jeg og tenker jeg skal lage en skikkelig hjemmelaget rett neste dag, for å få meg i bedre form og humør igjen. Noen få kan funke. 1 Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 Lagd krafts mac and cheese to ganger. Gikk rett i søpla begge ganger. Har smakt god mac and cheese and thats just not it. Neste gang jeg skal lage noe digg for noen skal det være hjemmelaget mac and cheese med skikkelig cheddar. Er lett og lage dette selv, digg blir det også! Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 I bet! Men må vente til jeg skal lage mat til flere folk, ellers er det veldig mulig jeg ender opp med å hate meg selv når den middagen er over 1 Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 26. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2019 Mac & cheese er jo litt dust å ikke lage selv, men har enda ikke funnet et bra ferdigprodukt, kan fungere som tilbehør evt. 1 Lenke til kommentar
vidor Skrevet 26. februar 2019 Del Skrevet 26. februar 2019 (endret) Det folk stor sett mangler mest av i dag er tid, og det vet næringsmiddelindustrien å utnytte til det fulle. Er det nok tid selger de det på convenience og latskap. Få tar seg tid til å lage skikkelig mat annet enn ved spesielle anledninger og helger. De som virkelig gjør dette til gangs har det mest som livsstil. Endret 28. februar 2019 av vidor Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 28. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2019 (endret) Har sett på litt div ferdigretter og det er ikke nødvendigvis så dårlig mat, riktig nok mye som har lite smak, men du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å ha spist ferdigmat med mindre det blir hver eneste dag Deilig å få en tilnærmet full middag med minimal innsats etter en tung dag Endret 28. februar 2019 av Eriksendrul Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 28. februar 2019 Del Skrevet 28. februar 2019 Er lett og lage dette selv, digg blir det også! Enig. Mac&Cheese er veldig enkelt å lage, enkelt å variere smak (bytte på krydder, ost og evt kjøtt/bacon) og blir veldig godt. Samtidig hender det jeg lager en av de blå boksene. Det er noe eget ved den type mat. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 28. februar 2019 Del Skrevet 28. februar 2019 (endret) Hva er det med krafts som er godt for deg? For jeg har som sagt lagd det to ganger og hver gang gikk det rett i søpla etter en liten smakebit. Jeg liker å spise usunn nam mat men da skal det smake godt. Den der smaker bare oppvarmet plast. Endret 28. februar 2019 av BuffyAnneSummers 1 Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 28. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2019 Hva er det med krafts som er godt for deg? For jeg har som sagt lagd det to ganger og hver gang gikk det rett i søpla etter en liten smakebit. Jeg liker å spise usunn nam mat men da skal det smake godt. Den der smaker bare oppvarmet plast. Jeg syntes den er helt grei, den har en slags ostesmak som er kjent fra for eks snacks med ost, kanskje kunstig men allright. Men folk liker forskjellige ting, jeg for min del kan ikke forstå hvordan folk klarer og spise banan da jeg selv brekker meg om jeg skulle være så uheldig og få den smaken i munnen. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 28. februar 2019 Del Skrevet 28. februar 2019 (endret) Det er nok det amerikanere kaller ost, en erstatning.Banan er som naturens godteri. Naturlig søtt og godt for deg. Lagde en gang en liten kake med en banan, ett egg, bittelitt sukker og masse bakekakao. Den holdt seg saftig leeeenge. Ble imponert! Brukte denne oppskriften; https://blog.kptncook.com/2015/11/05/3-ingredient-chocolate-cake/ikke fordi jeg ville være sunn men fordi jeg ville ha kake og var ærlig talt ganske lat. Dette var enklere enn å mikse sammen kakepulveret til toro. Hiv oppi litt vanilje også hvis du vil. Go nuts. Jeg addet mer sukker fordi jeg liker det, er egentlig mer enn nok i bananen.Edit: Hvis jeg feks har vært å svømt så er banan veldig kjekt å ha med seg også, er en snack du bare river med deg og river opp og spiser, jeg blir EKSTREMT sulten rett etter å ha svømt. Blitt regelrett hangry. Er også flott når du tenker på næring til musklene mine, banan er jo sånn supermat. Banan er mest ideel fordi den er så kaloririk i forhold til størrelsen. Endret 28. februar 2019 av BuffyAnneSummers 1 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 28. februar 2019 Del Skrevet 28. februar 2019 Hva er det med krafts som er godt for deg? For jeg har som sagt lagd det to ganger og hver gang gikk det rett i søpla etter en liten smakebit. Jeg liker å spise usunn nam mat men da skal det smake godt. Den der smaker bare oppvarmet plast. Hva er det med x som er godt for deg? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå