BuffyAnneSummers Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 For så å varme opp en del en dag, og så den andre dagen etterpå? Kan jeg bare kutte den i to eller burde jeg ha hver del i en annen form? Takk for svar på forhånd!❤ Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Om det er de i aluminiums form så bør du nok lage hele samme dagen og varme restene dagen etter Ser ikke noen grunn for å dele de opp da vi har noe som heter kjøleskap som bevarer maten til dagen etter, etter at maten har kjølt seg ned til romtemp. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 Har bare lyst til å gjøre det enklere og er ikke alltid jeg har lyst på fiskegrateng to ganger på rad, eller resten av uka for den saks skyld, så ender opp med å bare kaste resten noe som er så bortkastet Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Kan med 99% sannsynlighet svare ja ^^ Har kuttet frossenpizza i to før, det virker fint. Eneste problemet er at den kan nok være litt hard og tykk som frossen, men har du en skarp kjøkkenkniv og legger hardt press på med håndflaten, og vogger kniven forsiktig frem og tilbake, så går det nok. 1 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Pizza er noe helt annet Skal man steke gratengen i 2 omganger så må den første gangen være i en separat form Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Hmmm ... ^^ Jeg trodde greia her var å steke halve i dag og halve en annen gang? ^^ Ikke å steike hele, la den stå på bordet til den er lunken, og steike den på nytt? ^^ Den andre halve delen kan man vel bare legge i frysepose i fryser og steike i en liten form eller bare på aluminiumsfolie i ovn. Spiller liten rolle hva man steiker ting på, så lenge det er litt kanter så ikke eventuell væske renner vekk. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå