Gå til innhold

Svenskene snudde bråfort: vil ikke forby salg av Tesla likevel


Redaksjonen.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nettopp det vi gjør.. Stiller spørsmål til hva i helv.. Tenkte når de ville forby Tesla.

Som vanlig er det mange som ikke har forstått hva som har skjedd her. For det første har det rent mye vann i dass siden Svenskene tok dette opp til vurdering.  For der andre hadde Tesla enkelt omgåt problemet ved å ikke installere den skjøre teknologien og dermed fortsatt hatt tilgang til det svenske markedet. For det tredje har ett forbud aldri vert effektuert  kun vurdert og kun midlertidig. En sunn holdning en hver myndighet bør ha til teknologier som potensielt kan ha negative konsekvenser.

 

Jeg vet at fanboy skaren ikke klarer å ta inn over seg at dette er en ung teknologi og at slike ting må fases inn med forsiktighet og ikke bare kjøres på uten ordentlige konsekvensutredninger, og det av andre enn produsenten og fanboy skaren selv... Jeg vet og at noen tror at bare det står Tesla på noe så er alt greit og at penisforlengere er noe disse folka gjerne hiver all fornuft overbord for å kunne skaffe seg.

 

Alt jeg sier er at Svenskene intok her en sunn holdning til at her må de ha tilgang til produktet for å kunne vurdere folks sikkerhet. Hemmligholdet tror jeg rett og slett var pga at de og kunne se hva reaksjonen hadde blitt blant fanboysa dersom det ble alment kjent.... Ingen arbeidsro. Vil tro at Musk selv har hatt en annen holdning og tillatt granskning. Ville i allefall tro det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...