Gå til innhold

Sekk til bærbar


oljones

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en Targus Sport som jeg er veldig fornøyd med. Den har en del små rom til nøkler, dingser osv, et rom for bøker og et todelt rom for laptop og dingser til den (strømforsyning, mus o.l.). De selger den sekken på komplett.

 

Jeg har hatt sekken ute i ganske katter & bikkjer-vær uten at maskinen har blitt våt (les: Trondheimhøst). Sekken er ikke vanntett, mere vannavvisende i kortere perioder, men det kan antagelig litt impregnering ordne. Men den klarer til/fra skolen i regnvær.

 

Targus har andre alternativer, se her.

Endret av hce
Lenke til kommentar

Jeg er stadig på reisefot og har funnet ut at Bergans XO 25 liter er den perfekte sekken for meg. Sjølve maskinen ligger tett inntil ryggen, med en myk beskyttelsesplate inn mot ryggen. Den har mange store flotte og gode lommer og passer dessuten som en ypperlig dagstur sekk. Den har praktisk håndtak, og sted til å dytte inn aviser og lignende.

 

Den er videre anonym i forhold til de som leveres bl.a. Targus. Det setter jeg stor pris på, da jeg ofte reiser med fly etc. Den går som kabinbagasje, og jeg har plass til masse andre duppeditter og litt klær, samt toalettmappe.

 

Du får kjøpt den på de fleste sportsbutikker, og koster vel kr 600.

 

Det eneste aberet er at det ikke er plass til PC med widescreen skjerm.

(har målt med tommestokk)

Lenke til kommentar

Har også Targus sport sekken - fulgte med Compaq EVO n800c i pakketilbud. Meget godt fornøyd med denne, beste pc-sekken jeg har vært borti. Er ganske så anonym også - ikke umiddelbart gitt at det er snakk om en pc sekk.

Sekken har masse plass til det meste, men er samtidig ikke for stor og klumpete - alt i alt en glimrende sekk!

Lenke til kommentar

Jeg har en Curtis sekk kjøpt på Smart Club. Det er en meget god sekk. Det er dusinvis av rom til mobil m.m.m (med mye mer). Sekken passer fra alt til 12 tommere til 15 tommer widescreen. Det er tykk polstring som beskytter maskinen. Disse kan flyttes og taes ut, slik at pcen sitter godt tre stropper (to på sidene og en øverst) sitter den som bakt inn i sekken. Den er også ganske god å bære.

Prisen er vel 700kr. Absolutt verdt pengene.

Lenke til kommentar

Har Jansport Lapstation. Den er sinnsykt digg. Utrolig god å ha på ryggen+ at det er masse plass til bøker og andre ting i tillegg til PC. Hadde en Umates ryggsekk tidligere, den var tung og elendig og gav meg vondt i ryggen. Jansporten koster 12-13 små lapper, men det syns jeg absolutt den er verdt. Den er vanntett også...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...