Alkan Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 (endret) Hei, Kjøpte en Entrecôte som har en litt grønnaktig farge. Noen som vet om det er spiselig? Bildet: https://i.imgur.com/kuySX0J.jpg Endret 18. januar 2019 av Omnia vincit amor Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Ser fint ut. Om det ikke lukter vondt er det bare å spise. 1 Lenke til kommentar
Gavekort Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Bruk nesen. Om du klarer å ta et godt trekk med biffen 1cm fra nesen uten å bli uvel, så er den ok. Det skal være liten tvil om den er dårlig. 1 Lenke til kommentar
0laf Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Ærlig talt, dersom du nettopp har kjøpt den, å kjøttet har begynt å få grønnfarge, så hadde i hvert fall jeg levert den tilbake. Generelt sett er det ikke farlig å spise kjøtt som har mørnet så lenge at det er litt farge og sur lukt, det er ikke bedervet før du nesten går i bakken av å lukte på det, men å få slikt kjøtt i butikken ville jeg ikke akseptert, ei heller ville jeg spist det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå