Alkan Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 (endret) Hei, Kjøpte en Entrecôte som har en litt grønnaktig farge. Noen som vet om det er spiselig? Bildet: https://i.imgur.com/kuySX0J.jpg Endret 18. januar 2019 av Omnia vincit amor Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1835322-entrec%C3%B4te-med-gr%C3%B8nnaktig-farge/
Kontorstol Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Ser fint ut. Om det ikke lukter vondt er det bare å spise. 1 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1835322-entrec%C3%B4te-med-gr%C3%B8nnaktig-farge/#findComment-24754972
Gavekort Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Bruk nesen. Om du klarer å ta et godt trekk med biffen 1cm fra nesen uten å bli uvel, så er den ok. Det skal være liten tvil om den er dårlig. 1 Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1835322-entrec%C3%B4te-med-gr%C3%B8nnaktig-farge/#findComment-24755170
0laf Skrevet 18. januar 2019 Del Skrevet 18. januar 2019 Ærlig talt, dersom du nettopp har kjøpt den, å kjøttet har begynt å få grønnfarge, så hadde i hvert fall jeg levert den tilbake. Generelt sett er det ikke farlig å spise kjøtt som har mørnet så lenge at det er litt farge og sur lukt, det er ikke bedervet før du nesten går i bakken av å lukte på det, men å få slikt kjøtt i butikken ville jeg ikke akseptert, ei heller ville jeg spist det. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1835322-entrec%C3%B4te-med-gr%C3%B8nnaktig-farge/#findComment-24755194
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå