Gå til innhold

Joystick i Colin McRae Rally 2


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet hvordan jeg faar en gammel joystick til aa virke analogt (dvs trinnloest i motsetning til at man enten kjoerer rett frem eller svinger) i Colin McRae Rally 2? Av en eller annen grunn er det ikke mulig aa endre analog/digital-innstillingene i spillet. Jeg har hentet ned den nyeste offisielle patchen til spillet, uten hell. Standard-driverne i Windows XP burde vaere bra nok, og joysticken virker utmerket i f.eks. Need for speed.

 

Paa forhaand takk for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er et kjent problem på CMR2.0. Forsøk å installere joysticken som "Custom" i windows, istedenfor det du har, eller prøv Flight Yoke, så fungerer det fint å velge analoge innstillinger. Sleit lenge med det samme problemet selv, før jeg fikk dette tipset av noen på news.

Lenke til kommentar

Takker for tipset olekro! Nå virker alt som det skal.

 

Telcontar: Det går fint å styre med joystick i bilspill, og det er MYE bedre enn bare tastatur. Skal man få til en nogenlunde jevn, slak sving med tastatur, må man jo trykke som en gal...

 

Er det forresten noen som vet hva dette underlige fenomenet skyldes? Jeg installerte altså en 'Custom' joystick med 2 akser og 2 knapper, dvs nøyaktig det samme som en standard joystick. Er dette en bug i Windows XP eller Colin McRae?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...