Gå til innhold

Mat til en Bernard Burgaud Cote-Rotie.


Yessmann

Anbefalte innlegg

Har liggende en Bernard Burgaud Cote-Rotie 2005. Den har jeg hatt liggende i over ti år fordi jeg ikke aner hvilket mat den går til.

 

Det vil være så utgjort å åpne denne til "feil" mat. Jeg har jo bare den ene flasken. 

 

Noen som har anbefalinger? Kraftig nok til biff - eller er det mer mot kylling, lam, fisk?

 

Her er en beskrivelse jeg fant om en 2009-årgang:

 

"On opening: black with red edges. Little nose, astringent palate and high tannins.

1 hour decanted and very large glass (I recommend this here): nose opening up, and highly aromatic: raspberry/blackberry (boysenberry I suppose!), smoke/meat, aniseed. Palate: medium body, black/ red fruit (more red than you might expect - redcurrant?, medium+ tannins, medium++ length, drying and still slightly astringent on the finish."

 

https://www.cellartracker.com/wine.asp?iWine=1077023

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...