Yessmann Skrevet 8. desember 2018 Del Skrevet 8. desember 2018 Har liggende en Bernard Burgaud Cote-Rotie 2005. Den har jeg hatt liggende i over ti år fordi jeg ikke aner hvilket mat den går til. Det vil være så utgjort å åpne denne til "feil" mat. Jeg har jo bare den ene flasken. Noen som har anbefalinger? Kraftig nok til biff - eller er det mer mot kylling, lam, fisk? Her er en beskrivelse jeg fant om en 2009-årgang: "On opening: black with red edges. Little nose, astringent palate and high tannins. 1 hour decanted and very large glass (I recommend this here): nose opening up, and highly aromatic: raspberry/blackberry (boysenberry I suppose!), smoke/meat, aniseed. Palate: medium body, black/ red fruit (more red than you might expect - redcurrant?, medium+ tannins, medium++ length, drying and still slightly astringent on the finish." https://www.cellartracker.com/wine.asp?iWine=1077023 Lenke til kommentar
PatSharpX Skrevet 11. desember 2018 Del Skrevet 11. desember 2018 (endret) Ett lite googlesøk foreslo lam, så hva med lammestek feks? Man får kjøpt lammelår i skiver, det har jeg laget noen ganger, det er veldig godt. Endret 11. desember 2018 av PatSharpX Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå