Gå til innhold

Gjenoppretting av pc med XP ?


bratti

Anbefalte innlegg

Fikk en pc i fanget fra noen slektninger med beskjed om å kjøre en gjenoppretting. Setter i gjenopprettings CD`n med XP men så viser det seg at det ligger to versjoner av XP på maskinen samt at det kun er en partisjon. Hva gjør jeg for å gjenopprette pc`n ? Er det enkleste å bare formatere hele harddisken for så å sette inn gjenopprettings cd`n ? Hvis ja hvordan ? Håper noen kan bistå slik at de får pc`n sin tilbake før jul :xmas:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmmmm, som jeg kan huske fra min recovery plate så var det jo bare å sette plata inn å boote som vanlig. er ikke så veldig vanskelig. har du forresten installert Windows XP før? sånn at du vet ca. hvordan gangen i XP installasjonen går? hvis ja, så vet du jo at installasjonen av XP/2000 ikke er helt det samme som å installere Windows 98 og nedover. nok snakk om akkurat det.

er det meningen at du skal formatere maskina deres eller skal du gjennopprette Windows uten å miste data på disken? hvis den skal fomrateres så er det jo bare formatere på vanlig måte. ved enten å bruke Windows XP rec plata eller DOS.

Lenke til kommentar

Det er sikkert flere måter å lage en slik gjenopprettings CD på, men de jeg har sett er basert på et image. De bruker Drive Image eller Ghost for å legge tilbake et image. Da strykes alt som var på partisjonen fra før. Og det er ikke nødvendig å gjøre formatering først.

Det er jo ingen standard for hvordan slike gjenopprettinger fungerer, dette er ofte noe som er laget av leverandøren eller produsenten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...