Gå til innhold

Philips 65PUS6703/12 eller Samsung UE65NU6025 + soundbar?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Da black week er i gang, tenkte familien å skaffe seg en ny tv. Vi tenker en 65 tommer vil passe godt inn størrelsesmessig. TVen vil bli brukt til litt av hvert, men antakelig mer film enn spill.

Vi har tenkt på disse to:

Philips: https://www.komplett.no/product/993775/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/philips-65-uhd-led-smarttv-65pus670312?fbclid=IwAR1spPTygUnUhlCP_JRtkdtdSk25eLClnNeJjhu1gUbMw7kTzHuVIgVC-Iw#

Samsung: https://www.komplett.no/product/1078088/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/samsung-65-uhd-led-smart-tv-ue65nu6025#

 

Samsungen består av:

TVen: https://www.komplett.no/product/1078088/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/samsung-65-uhd-led-smart-tv-ue65nu6025#

Lydplanke: https://www.komplett.no/product/954246/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/lydplanker/samsung-hw-m460-soundbar#

 

Slik jeg ser det er TVene relativt like? Jeg har lite peil, og vet ikke om man på generell basis kan si noe om merkenes fargegjengivning etc. Jeg har imidlertid gjort meg noen tanker, og hører gjerne deres tilbakemelding på hvor viktige disse funksjonene er, samt andre eventuelle funksjoner.

 

Angående Philips: 
Philips har som kjent Ambilight funksjonen. Denne virker fristende, men jeg vet ikke hvor avgjørende det stiller seg mot god lyd. TVen var opprinnelig på tilbudssiden til Komplett i går (18.11), med hele 53% tilbud. Jeg ser at tilbudet ble stående også idag, og tenker at denne prosenten kanskje ikke viser reell prisreduksjon? Mine første tanker er at TVen er en eldre modell som fases ut.

Angående Samsung:
Samsung har medfølgende lydplanke. Min erfaring med intern lyd i TVene er at det kan være dårlig, både i volum og kvalitet. Bedre lyd kan derfor være fristende. Volumet kan være av betydning, men ikke av avgjørende betydning da TVen sentralt i et familiehus. TVen står satt ned med 13%, noe som heller neppe stemmer; denne gang i TVens favør, da TVens pris alene er satt ned 13% eksludert lydplanken.

Jeg tar gjerne imot innspill! På forhånd takk,
Ruben

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke spesielt bra noen av de to der. En grei tommelfingerregel er at det først begynner å bli gode tver fra 7 serien og oppover. Tilbudet til komplett er også missvisende da man går ut fra lanseringspriser.. Sannheten er at Samsung er satt ned med 1000,- og Philips 2000,- sjekk grafen i prisguiden for å være sikker på du gjør et godt kjøp..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...