Gå til innhold

Beste øreklokkene til beste pris


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Porta Pro er bra hodetelefoner i forhold til pris, samt at de har en genial livstidsgaranti, jeg har mine inne til reparasjon nå, pga en slitt ledning. Har hatt dem inne tre ganger tidligere, alt fra sprengte element, til at jeg har vært uheldig og brukket den ene plastbøylen.

 

Men å si at de er fantastiske bra med tanke på lyd, er vel kanskje litt overdrevet, de er veldig bra når det kommer til bass, men vil du ha et headset som stiller i HiFI-klassen må du nok litt opp i pris, har veldig god erfaring med f.eks Grado, som HIFICenter-kjeden selger. Bassen er nok litt dårligere enn portaproene, men du verden for en forskjell det er i det totale lydbildet, særlig hvis man liker å høre på annet enn ensporet trance :)

 

Men som et dedikert data-headsett uten at du skal spille musikk som stiller veldig store krav til gjengivelse, så må nok Porta Pro sies å være noe av det beste du får med tanke på pris og ytelse, samt at de drar veldig lite strøm hvis du skal bruke dem på bærbare enheter, samtidig som de gir mye lyd i forhold til størrelsen.

Endret av perbl
Lenke til kommentar

diskanten er ikke heelt på topp nei :(

men sånn er det jo i de fleste koss headsett jeg har prøvd..

men porta pro er geniale, de er små og diskret men har alikavell god lyd og sitter godt og behagelig på hodet.. perfekt å bruke på skolen å sånt der du helst ikke vil ta med deg et par bøvelsk store hifi headsett..

Lenke til kommentar

det er viktig å huske på at koss settet bruker lite strøm sammenliknet med mange av de store headsettene... siden du skal bruke dem til MP3 spiller bør du nok ta dem :) ... de er visst også veldig fine på black metal (hvis du hører på skikkelig musikk da :D)

 

edit: skriveleif

Endret av AMD-guru #1
Lenke til kommentar

Visst man ser bort i fra størrelse og strømforbuk, og BARE tenker på lydkvalitet.

Er da Ur 40 et bedre valg enn Porta Pro?

Prisen er jo ganske lik (på databutikken.com)

 

Off topic: har hørt en del negativt om databutikken.com.

Er de virkelig så ille?

Endret av zero_time
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...