Gå til innhold

Anbefalte innlegg

I disse dager synes integritet å være et fremmedord for mange. Tidligere mente jeg venstre-siden hadde dette i større grad enn høyre-siden. De kunne oftest stå redelig og prinsippfast i å plassere skyld på riktig sted. Både i egne og andres rekker. Dette har de ikke lenger. Det er viktigere hvem som sier/gjør noe enn hva som blir sagt/gjort. Man ser flisen i andres øyne, men bjelken i eget øye ser man ikke. Dette er en av grunnene til at jeg begynte å bevege meg bort fra venstre-siden for en del år siden.

 

Jonas Gahr Støre gikk nylig raskt ut mot Trygve Hegnar da han kalte Hareide for Judas. Det var helt på sin plass. Slike merkelapper er ikke saklig kritikk. Det hører hjemme i barnehagen. De gikk også raskt i strupen på Sylvi Listhaug ifbm det hun postet på Facebook. Det var ikke redelig, tvert imot. Når en FRP-er sier noe skeivt så blir han hengt ut med massiv pressedekning og store overskrifter - ofte med følgen at FRP-eren må gå av. Når en fra Rødt, AP, SV eller annet uttaler lignende, heves enkelte øyenbryn i beste fall, og så går livet videre. 

 

Nå har vi vært vitne til at Ole Paus har slengt med leppa, samt Bjørnar Moxnes. Men nå er det mange som ikke hever et øyenbryn engang. De rett og slett forsvarer det! Hvor er integriteten blitt av??? Støre sa det slik når Erna Solberg forsøkte å fortelle ham (og andre) at flere burde gå i seg selv etter Sylvi-saken; "Jeg undres over at statsministeren, som vil ha et levende ordskifte om saker, feller en slik karakteristikk over innleggene". Han oppfattet det som saklig, men det var det ikke. De er selv medskyldige i polariseringen som eskalerer. De ser det ikke selv (håper jeg).. de som skal være de anstendige på venstre-siden! Dette må ta slutt! Si unnskyld, legg det bak deg, og gå videre når du ser det trengs - uavhengig av hvilken person det gjelder! Akkurat det er faktisk FRP-ere flinkere til idag enn AP-ere.

 

Denne gjennomgangen viser Sylvi-saken og det uredelige som Støre og AP drev med (og fortsatt driver med i den saken):

 

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...