Mr.Duklain Skrevet 14. desember 2018 Del Skrevet 14. desember 2018 (endret) Noen som vet om det finnes en skikkelig bra kebabsjappe i Trondheim? Alle jeg har smakt her er enten meh, helt ok eller uspiselig. Endret 14. desember 2018 av Mr.Duklain Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 (endret) OK, da fikk jeg endelig testet det som heldigvis viste seg å være et nytt sted under oppføring, nemlig Greek Gyros House på Kronstad. Jeg gikk for en med lammekjøtt og tzatziki, og oh boy. Dette er ikke standard grillkrydder-junk, dette minner mer om mormors lammeform med fløtepoteter, men servert i et deilig, mykt brød. Noen vil sikkert mene det er helligbrøde å servere så godt kjøtt på denne måten. Jeg må teste biff- og kyllingvariantene også, så her blir det flere turer. Endret 22. februar 2019 av Isbilen 2 Lenke til kommentar
Lami Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 (endret) Så godt ut! Tror den må testes. Mamrosa på Lindås senter har god kebab for de som kjører der. Endret 22. februar 2019 av Lami Lenke til kommentar
DrAlban3000 Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 OK, da fikk jeg endelig testet det som heldigvis viste seg å være et nytt sted under oppføring, nemlig Greek Gyros House på Kronstad. IMG_20190222_182833272.jpg Jeg gikk for en med lammekjøtt og tzatziki, og oh boy. Dette er ikke standard grillkrydder-junk, dette minner mer om mormors lammeform med fløtepoteter, men servert i et deilig, mykt brød. Noen vil sikkert mene det er helligbrøde å servere så godt kjøtt på denne måten. 53169379_10157284813503982_5088491134187995136_n.jpg Jeg må teste biff- og kyllingvariantene også, så her blir det flere turer. Gyros er jo skikkelig mat, det er ikke kebab (stort sett). Det oppgulpet av thousand Island dressing og grillkrydder 99% leverer av gatemat i Norge er helt sjukt ræva. Det krever veldig liten innsats å slå det. 1 Lenke til kommentar
hekomo Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 Mmmm, gyros. Savner det. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 Det er bare tull at kebab stort sett ikke er svin. Balkan bruker svin. Tror det er svinenakke fra Gilde. Pleier å spise enten Pekka (tallerken med brød delt opp i biter, kebabkjøtt og pommes) eller Alexander (brød delt opp i biter, kebabkjøtt, salat og løk). De baker brødet selv (samme som brukes til rull) og bruker isebergsalat. Har bare prøvd restauranten i Ski. Til gjengjeld ca en gang uken Ellers hender det jeg spiser på Babylon i Vestby, men da tar jeg som oftest rull. De bruker lammekjøtt. Foretrekker dog Balkan sin. Er jeg i Hønefoss spiser jeg kebab i pita på Babol. Nå er det riktignok noen år siden sist. Det er farsekjøtt, men de bruker alltid veldig friske og gode grønnsaker. Riktignok kinakål, men synes nå det er godt i pitakebab Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 OK, da fikk jeg endelig testet det som heldigvis viste seg å være et nytt sted under oppføring, nemlig Greek Gyros House på Kronstad. IMG_20190222_182833272.jpg Jeg gikk for en med lammekjøtt og tzatziki, og oh boy. Dette er ikke standard grillkrydder-junk, dette minner mer om mormors lammeform med fløtepoteter, men servert i et deilig, mykt brød. Noen vil sikkert mene det er helligbrøde å servere så godt kjøtt på denne måten. 53169379_10157284813503982_5088491134187995136_n.jpg Jeg må teste biff- og kyllingvariantene også, så her blir det flere turer. Har ikke den butikken byttet navn ørten ganger nå? Er det nye eiere eller bare enda en rebranding? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 22. februar 2019 Del Skrevet 22. februar 2019 (endret) Jeg vet ikke, besøkte aldri det forrige konseptet. Men det virket egentlig ikke som bare en kjip rebrand, de har for eksempel bygget en ordentlig vedovn der inne. Det er jo ikke uvanlig at lokaler blir brukt til det samme av nye leietakere. Endret 22. februar 2019 av Isbilen Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Det er jo ikke uvanlig at lokaler blir brukt til det samme av nye leietakere. Selvsagt ikke. Men det er heller ikke uvanlig at steder som får dårlig score/blir stengt åpner med "ny" eier. Når det gjelder akkurat dette lokalet så sliter de kanskje litt med manglende parkering rett ved inngangen. Påvirker sikkert kundegrunnlaget. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 (endret) De hadde satt opp et skilt med at man kunne parkere bak kiwien. Tror forgjengeren var helt greit ansett. EDIT: Finner ikke proff.no-info om forgjengeren (Pizzeria Tomato), men det fremgår av Tripadvisor at det nok ikke er de samme folkene som står bak. De omtales der som "østeuropeere", og den ene ansatte (Jedynka) svarer på en omtale. Dagens innehavere er fra midtøsten. https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190502-d7973227-Reviews-Pizzeria_Tomato_Bergen-Bergen_Hordaland_Western_Norway.html https://www.proff.no/selskap/greek-gyros-house-as/bergen/serveringssteder/IF8AV1A0DRM/ Så, er vi trygge på at det ikke dreier seg om en slibrig nystart av samme folk, eller skal vi grave dypere? Endret 23. februar 2019 av Isbilen Lenke til kommentar
frohmage Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Beste kebab i Oslo da folkens? Mediterranean Grill i Torggata (kebabgata). Dronningen er også god. Enig med Hagen og flere at ikke Bislett er særlig digg. På sistnevnte må du i tilfelle be om ekstra sterk, så du ikke smaker kjøttet. Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 23. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 23. februar 2019 Men den er svær da. Det er liksom det eneste jeg syns er bra på Bislett, du skal være alvorlig til kar om du går sulten derfra. Men som sagt, kebaben i seg selv er "meh"Har dere en "kebabgate"? Hvilke sjapper finner man der, uten om den du nevner. Noen andre bra? Lenke til kommentar
frohmage Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 (endret) Neida, Bislett er ikke SÅ ille, da Jeg har spist mest på den som ligger på Grunerløkka. Torggata ble kalt kebabgata i "gamle dager", men det er litt færre sjapper der nå. Likevel ligger "Lille Amir" og "Bari" der fortsatt, om jeg husker rett. Begge har bra rullebabb. Også har du jo Cafe Sara i enden av gata som serverer ordentlig mat frem til seint på natta. edit: "Gaza Kjøkken" i Møllergata er også bra. Jeg foretrekker sjapper som selger rent kjøtt heller enn MUK. Endret 23. februar 2019 av frohmage Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 De hadde satt opp et skilt med at man kunne parkere bak kiwien. Tror forgjengeren var helt greit ansett. EDIT: Finner ikke proff.no-info om forgjengeren (Pizzeria Tomato), men det fremgår av Tripadvisor at det nok ikke er de samme folkene som står bak. De omtales der som "østeuropeere", og den ene ansatte (Jedynka) svarer på en omtale. Dagens innehavere er fra midtøsten. https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190502-d7973227-Reviews-Pizzeria_Tomato_Bergen-Bergen_Hordaland_Western_Norway.html https://www.proff.no/selskap/greek-gyros-house-as/bergen/serveringssteder/IF8AV1A0DRM/ Så, er vi trygge på at det ikke dreier seg om en slibrig nystart av samme folk, eller skal vi grave dypere? Ikke misforstå. Jeg er veldig glad for at vi får nye alternativer til mat rundt om i Bergen, og kommer sikkert til å prøve denne ettersom jeg ofte er i området. Men føler det er helt greit å stille de spørsmålene jeg gjorde. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Jeg synes det hadde vært greit hvis du faktisk hadde vært der og sett de samme folka bak disken. Ellers blir det bare fordomsfullt, urimelig og potensielt skadelig - det er ikke så ofte sånne sjapper omtales på nett, noen kan finne denne tråden, og hvis jeg ikke hadde giddet å motsi deg hadde din ubegrunnede mistanke forplantet seg videre. Det kan den forsåvidt fortsatt gjøre. Jeg tror ikke du hadde sagt det samme om det var snakk om et mer "stuerent" konsept som avløste et annet. Sånt skjer hele tiden. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 23. februar 2019 Del Skrevet 23. februar 2019 Stuerent konsept? Lenke til kommentar
Lami Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 OK, da fikk jeg endelig testet det som heldigvis viste seg å være et nytt sted under oppføring, nemlig Greek Gyros House på Kronstad. IMG_20190222_182833272.jpg Jeg gikk for en med lammekjøtt og tzatziki, og oh boy. Dette er ikke standard grillkrydder-junk, dette minner mer om mormors lammeform med fløtepoteter, men servert i et deilig, mykt brød. Noen vil sikkert mene det er helligbrøde å servere så godt kjøtt på denne måten. 53169379_10157284813503982_5088491134187995136_n.jpg Jeg må teste biff- og kyllingvariantene også, så her blir det flere turer. Hva kostet den? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. februar 2019 Del Skrevet 24. februar 2019 Tok med meg en meny. 1 Lenke til kommentar
frohmage Skrevet 12. mai 2019 Del Skrevet 12. mai 2019 Hvem har Oslos beste kebab? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå