Dubious Skrevet 3. november 2018 Del Skrevet 3. november 2018 Har hørt så mange fæle historier med Kebab, så har ikke smakt det ennå.. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. november 2018 Del Skrevet 3. november 2018 Folk drikker seg fra sans og samling, og så skylder de på nattmaten når de blir dårlige. Ingen grunn til å frykte kebab noe mer enn annen fastfood, selv om det alltid vil finnes skrekkeksempler. Jeg har spist mye kebab, på de fleste kebabsjappene i Bergen, og aldri blitt dårlig, selv om jeg noen ganger tenker at dette her... Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 3. november 2018 Forfatter Del Skrevet 3. november 2018 Har fortært noen kg kebab selv, og har aldri blitt dårlig. Unntaket er om jeg kjører altfor mange jalapeños, da blir det fort fart i systemet. Hvorfor folk tror kebab er «kattekjøtt» osv forstår jeg ikke. TGI på Carl Johan ble tatt av Mattilsynet, men det betyr ikke at biff er katt Påtide at folk slapper av litt. Kebab er stortsett MUK som er laget av Stabburet, Gilde eller Kanda. Ikke noe farlig i det heletatt Lenke til kommentar
flamethower1234 Skrevet 3. november 2018 Del Skrevet 3. november 2018 Har hørt så mange fæle historier med Kebab, så har ikke smakt det ennå.. På tide at du smaker det å prøver det på flere ulike steder. Fæle historier finnes det om alt mulig.. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 3. november 2018 Del Skrevet 3. november 2018 Liker ikke å drive reklame. Men en god kebab er godt en sjelden gang. Det kan fort bli for mye i en porsjon. Mye fett og salt. Men joda, det er ikke så verst, man får jo litt av alt; Kjøtt, salat, saus og brød. Veide kebaben jeg kjøpte en gang, og den veide 500 gram. Så hvis man tar en konservativ 300 kalorier per 100 gram mat, så får man 1500 kalorier i en kebab. Og den holder deg ikke mett 10 timer. Så jeg tipper det er mye kalorier i en slik. Men som skrevet; En sjelden gang går det an. Jeg synes dog en -god- kebabpizza er ekstremt digg. Det er nok noe av det beste fastfood jeg vet om. Men ja, temmelig fett det også, jeg lyver ikke når jeg føler at hjertet slår tyngre, tungpustet og kroppen føles som om den stenges ned av tilstoppede blodårer etter måltidet ^^ Så jeg er faktisk forsiktig med å spise for mye fet mat. Synd at den best smakende maten må være den mest usunne. Det er vel sånn vi er laget for å overleve fra dagens morgen, før i tiden måtte man jobbe og jakte hele dagen for å få tak i mat, og fett gir mest kalorier. Det leder til et interessant spørsmål: Hvilken folkerase har vært ansett som de mest intelligente opp igjennom, hvilke har vært de mest krigerske, og hva har deres diett bestått av? Har det generelt vært ganske likt over hele? Det må vel generelt være smartest å spise mat som gir mest næring sånn at hjernen virker best mulig... Hjernen består jo av mye fett, men fettholdig mat inneholder vel generelt lite næringsstoffer... Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 3. november 2018 Forfatter Del Skrevet 3. november 2018 Kan du ikke heller lage deg en tråd om sunn mat da? Alle veit hvor usunt kebab kan være, du sparker en død hest 6 Lenke til kommentar
Heradon Skrevet 3. november 2018 Del Skrevet 3. november 2018 Prøvde "Dronnings kebab" i Oslo for en stund siden. Den var skikkelig digg, og god og sterk også. Anbefales. Ligger rett ved jernbanetorget Den er utrolig bra! Beste jeg har spist i Oslo enn så lenge. Enig! Kebaben generelt der er digg. Kebab med pasta anbefales på det sterkeste. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Kan du ikke heller lage deg en tråd om sunn mat da? Alle veit hvor usunt kebab kan være, du sparker en død hestEr ikke kebab relativt sunt til fast food å være? Hvis du ber dem ta det rolig med sausen er det jo kjøtt (riktignok stekt i rikelig med olje), grønnsaker og lefse. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 (endret) Ja, jeg skrev ikke at det var det verste som finnes. For meg er det verste alt som inneholder muk. Pølser, karbonader, kjøttkaker og sånn shit. Såvidt jeg vet skal kebab av en viss standard inneholde renskåret kjøtt av et visst stykke på lam? Endret 4. november 2018 av Taurean Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 4. november 2018 Forfatter Del Skrevet 4. november 2018 (endret) Nope. Kebab kan faktisk være en hel haug av grillet kjøtt. Trenger ikke være lam heller, kan faktisk få tak i kebab av sjømat. Det finnes mange slike myter, som f.eks at "sushi er rå fisk", noe som ikke stemmer EDIT: Apropos, sushi kunne også fortjent sin egen tråd, det er ikke mye som er bedre enn det Endret 4. november 2018 av bshagen Lenke til kommentar
Trene Arnholdt Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Det vi er vant med som kebab "kjøtt" her i Norge, er vel en del muk og en masse soya protein. God fylle mat da! Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Moderatormelding Minner om at tråden handler om kebabsjapper, og ikke om hvorvidt kebab er sunt. Tilbake til topic, folkens. Tilbakemeldinger på moderering tas på PM eller i Tilbakemeldingsseksjonen. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Som et avbrekk til kebabben på Mesna Gatekjøkken (som jeg nevnte tidligere), så pleier jeg å gå på Eat & Go i Lillehammer og ta meg en gyros. Så og si det samme som kebab men med en gresk vri. Brødet lages der og da for hånd. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Gyros er så satans godt hvis det gjøres skikkelig. Ingen i Bergen lager det for tiden, så vidt jeg vet. Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 (endret) Min favoritt kebab får man på Campino i Moss. Selv foretrekker jeg kebabtallerken, men også rullekebaben er fantastisk. God pizza også. I Oslo har jeg til tross for å ha bodd der i 4 år kun spist to steder og fikk rennaræv begge gangene. Når bor jeg i Bergen pga studier og har så langt spist på Mamma Mia pizzeria på Lønborg, utrolig bra rullekebab, en sterk nr 2 etter Campino i Moss. EDIT: Spist på Bislett kebab et par ganger, forstår ikke hvorfor alle synes de er så bra. Helt ok når du er hinsides beruset, men ikke noe mer. Endret 4. november 2018 av TheNarsissist Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Spiser stort sett kebab på Daniels i Bergen. Helt grei kebab som var bedre før. Vil og slå et slag for en gammel slager i Haugesund, Mega Pizza Away. Spesielt kebabpizzaen deres. De bruker kjøtt skjært fra spyd og lager pita/lefser selv Ikke sånn ferdiggreier eller kjøttdeigaktig opplegg man dessverre ofte får. Lenke til kommentar
Christian Thork Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Campino i Kr.sand liker jeg veldig godt. (Tangvall i Søgne, og i sentrum av byen). Favoritten er kebabtallerken eller rullekebab. Happy time er bare noe ræl synes jeg. Men er rimelig. Pizzamaster er OK. Ikke prøvd altfor mange forskjellige steder. Støtter forslag om Sushitråd! Lenke til kommentar
johanf Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 Campino i Moss har rull og tallerken. Pizzaen er ok også. Kebab i pita er ikke så bra på Campino. Da er kebaben fra grillen på Tigerplassen bedre. I Oslo er mitt "go to" sted New Beirut Kebab i møllergata (skråninga). 1 Lenke til kommentar
0laf Skrevet 4. november 2018 Del Skrevet 4. november 2018 (endret) Spiste kebab for første gang på flere år forrige uke, hos Nelly's Kebab House i Fredrikstad.Maten var god, og stedet virker ryddig og greit nok.Kjøttet var sannsynligvis MUK, i hovedsak av gammel sau, grillet på snurrepinne i en ukes tid, full av all mulig snacks som kan fly, krabbe og ellers roter rundt på kjøkkenet, slik nesten alle kebaber man kjøper ute er, ikke noe nytt. Har hørt så mange fæle historier med Kebab, så har ikke smakt det ennå.. Det er djevelens verk, men personlig synes jeg det smaker veldig godt, selv om man enkelte ganger kan få en liten overraskelse dagen derpå.Det er nok noe av det mest uhygieniske faenskapet man kan spise på en restaurant.Kjøtt som ellers ikke kan benyttet, surres rundt en pinne, så står det å snurrer i evigheter, alt ettersom hvor mye sjappa selger, men ofte kan pinnen stå i ukevis, og legges bare på kjøla over natten. Når det er så ihjelgrillet at de ikke lenger smaker gammel saueræv og er passe mørt, så slenges det sammen med noe salatgreier og en dressing, voila, kebab! Endret 4. november 2018 av adeneo Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 4. november 2018 Forfatter Del Skrevet 4. november 2018 (endret) Endret 4. november 2018 av bshagen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå