Gå til innhold

For mange forum?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dette kom fra nok en søppelforum deltaker, jaja  :cool:

Og det kom fra en hardwareforum-bruker...

Tror ikke du skjønner hva jeg mente der. Han er en typisk "søppelforum" bruker, dvs at han ikke følger mye med i hardwaredelen (eller poster der), ergo han snakker om ting han ikke har greie på.

 

Du nevner jo til stadighet at vi i hardwaredelen av forumet IKKE har peiling på hva dere skravler om på OT. Men søppel er søppel.

 

La oss si at OT er søppel (naturlig). Hardwaredelen er viktig i den forstand at den faktisk bidrar med informasjon/kunnskap om hardware/problemer/etc.

 

Ergo, en fra søppelforumet deres sier da at han kan dra dit peppern gror, fordi alle ville være likegyldig :thumbup: "smart" trekk.

1. Orjanos er ny for meg, tror jeg. Har ihvertfall ikke lagt merke til ham.

 

2. Han er ingen typisk søppelforumbruker, ta en tiltt innom "siste ordet 3", les noen sider, gjerne 10, der har du de typiske søppelforum-brukerene dine.

 

3. Hva han ahr greie på bryr meg lite, jeg forsvarer ikek hans debatteknikk.

 

4. Nei, søppel er ikek søppel. Det er en ganske grundig misforståelse blandt dere ikke OT'ere. Man oppdager etter en stund at det settes visse krav til hva man poster. Jeg savner selv også litt mer aktiv moderering i søppel, men forventer det ikke, da andre deler av forumet tross alt er viktigere å moderere. Om du leser sticky-tråden i søppel så ser du "søppelreglene". "NB, kun kvalitetssøppel"... Søppel er med andre ord ikke søppel, bare et navn på en altmulig-kategori.

 

Brukeren du sikter til sine uttalelser er uheldige, men ikke representative for resten. Selv tror jeg det har noe med at enkelte blir lett provoserte, og at noe av det dere skriver faktisk er nokså provoserende. Det er mye egoisme i lufta fra deres side, desverre.

 

Kan jo også envnes at denne orjanos[tall] er mest aktiv innenfor skjermkort, skjermer.

Endret av HalTan
Lenke til kommentar
Tror ikke du skjønner hva jeg mente der. Han er en typisk "søppelforum" bruker, dvs at han ikke følger mye med i hardwaredelen (eller poster der), ergo han snakker om ting han ikke har greie på.

 

Du nevner jo til stadighet at vi i hardwaredelen av forumet IKKE har peiling på hva dere skravler om på OT. Men søppel er søppel.

 

La oss si at OT er søppel (naturlig). Hardwaredelen er viktig i den forstand at den faktisk bidrar med informasjon/kunnskap om hardware/problemer/etc.

 

Ergo, en fra søppelforumet deres sier da at han kan dra dit peppern gror, fordi alle ville være likegyldig  :thumbup: "smart" trekk.

refererer du til meg med "han"? isåfall så kan du se i profilen min og se at jeg har 393 poster i søppel... det utgjør ca 1/5 av mine poster! 90 % av mine poster i off topic går i søppel!

 

 

Jeg kan med sikkerhet påstå at jeg har postet mer enn 800 poster i hardwaredelen av forumet!

 

Og jeg vet tydelighvis ikke hva jeg snakker om?

 

Skal si deg det at i hardwaredelen av dette forumet, kan du stille 1 spm og få 20 forskjellige like skråsikre svar, ergo er du like langt. Hardware delen er til tider latterlig!

 

Skal innrømme at jeg hadde ofret lilletåa for å få beholde viktige personligheter som "snekker´n", men hva oivind vedgår, så kan for min del en med en slik holdning (med fare for å gjenta meg) "dra dit pepper'n gror"

 

edit: skriveleif

Endret av Torsteinen
Lenke til kommentar

Du er "han" som sa det :yes:

 

Men poenget mitt var at du var en smule krass.

 

Dessuten så har du 29% av dine innlegg i søppeldelen. Syntes derfor det var litt "typisk" at en av dere måtte skrive det du skrev tidligere.

 

Måten du skrev det på antyder at du representerer en stor del av gruppen. Noe du forhåpenligvis ikke gjør :yes:

 

Du har sikkert skrevet mange innelegg i hw delen, det er jo ikke negativt (om det er vettuge svar/spm).

Lenke til kommentar
Du er "han" som sa det  :yes:

 

Men poenget mitt var at du var en smule krass.

 

Dessuten så har du 29% av dine innlegg i søppeldelen. Syntes derfor det var litt "typisk" at en av dere måtte skrive det du skrev tidligere.

 

Måten du skrev det på antyder at du representerer en stor del av gruppen. Noe du forhåpenligvis ikke gjør  :yes:

 

Du har sikkert skrevet mange innelegg i hw delen, det er jo ikke negativt (om det er vettuge svar/spm).

Beklager at jeg var unødvendig krass, det vedkjenner jeg meg.

 

Jeg kan også godt innrømme at jeg representerer en del av gruppen, til en viss grad. Ønsker allikevel presisere at uttalelser som kommer i fra meg, ikke skal sees på som en uttalelse fra gruppen som helhet, da det var ett personlig utbrudd til oyvind, etter å ha lest og latt seg irritere! Jeg irriterer meg lett over småting her på forumet om dagen da jeg synes det kommer enormt mange dumme uttalelser!

Endret av Torsteinen
Lenke til kommentar

Jeg føler vel at de fleste argumenter har kommet fram i lyset. Jeg kommer ikke til å bruke mer tid på å argumentere for saken nå. Jeg legger merke til at mange av innleggene har dreid seg om å kommentere personer, hvor lang fartstid man har på forumet, hvor man har postet sine poster, osv. Dette er i min mening totalt uinteressant, og har lite med saken å gjøre. Jeg ser at man har lett for å skrive innlegg rettet mot andre personer, noe som drar kvaliteten på diskusjonen ned, og som gjør det vanskelig å holde en sunn diskusjon om det aktuelle temaet. Bra at endelig noen likevel har bestemt seg for å rette fokus mot dette HalTan. Fortsett med det. Da lurer jeg egentlig om noen fra forum.hardware.no vil kommentere denne tråden, eller om den skal fortsette som nå?

Lenke til kommentar
Bra at endelig noen likevel har bestemt seg for å rette fokus mot dette HalTan. Fortsett med det. Da lurer jeg egentlig om noen fra forum.hardware.no vil kommentere denne tråden, eller om den skal fortsette som nå?

Er dette ironi? Bare dårlig markert? Kan ikke si at jeg skjønner helt hva du mener.

 

mat meg med teskje, takk :)

Endret av HalTan
Lenke til kommentar
Dobbletmoral forkommer hos mange, inkludert meg...

 

Men skal avslutte saken med dette:

 

Skjer det ikke drastiske endringer på forumet er mine dager talte her. Kanskje ikke noe tap for dere i OT, men et litt større tap for de som er i hardware delen. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som forsvinner fra hw.no , for med den retningen de nå har vil de snart ikke ha annet enn drittunger som bruker dette som en IRC kanal.

Hmm, personlig er jeg så og si aldri innom søppel, har ett par meldinger der men i kke mer, sånn jeg ser det er det en egen liten gjeng som henger der mye, men har ikke sett noen av de lage kvalm på det "vanlige" forumet, forøvrig kommer ikke OT-poster opp på siste fra forum for meg (tror jeg da, hvis de gjør det er det ikke mye aktivitet der).

 

Men jeg er enig at forumet har vært litt mildt i nedoverbakke i det siste (med trykk på mildt), mye dårlige topics, skråsikre svar selv om man ikke er helt sikker (ikke at det ikke forekom før, husker en herlig strømdiskusjon jeg hadde her for ett år siden, som spant ut av alle proposjoner). Og mye "drittslenging" (dvs argumentere mot person ikke sak).

 

Jeg velger å tro at dette er midlertidig, jeg kan ihvertfall ikke se at dette er OT-delen sin skyld (eller postcounten heller, som elsker å skylde på ;)), det er en bakside av stadig økende størrelse, vanskeligere å holde kontroll med tusner av mennesker, på den andre siden er det ganske mange som har god peiling på til dels perifere emner, så det har både fordeler og ulemper.

 

AtW

Lenke til kommentar

Noterer meg nå 6 sider der moderatorene har vært inne 3 ganger, hvorav den ene lurer på hva som skjer :thumbdown:

 

Ser dere forsiden, sier jeg ikke at OT skal legges ned, men jeg foreslår at Politikk / religion delen legges ned. Er det noe som skaper krig ute i verden er det nettopp disse to punktene.

 

Det er tydelig at moderatorene har mistet fullstendig kontroll over forumet, og det akspeteres for mye drittslenging, noe som også gjennspeiler seg i denne tråden.

 

Jeg har til dags dato alltid takket for hjelp jeg har fått i tråder der jeg spør om noe. Og dette er mangelvare i dagens forum.

 

Nedleggelse av Politikkk / religion forumet sender en beskjed til brukere som bevisst flammer, spammer og ellers viser uakseptabel oppførsel. Strengere rettningslinjer i OT delen fører til at folk skjerper seg. Og dette kan føre til at nye brukere føler seg velkomne. Virkelig trist å se en med sin første post bli uthengt for å være idiot og at topic er feil. Det er blitt litt for mange leke modisser i forumet.

 

Jeg har ikke noe mot OT gutta som deltar i denne tråden. F.eks Haltan er tross alt en fin fyr. (og jeg kalte deg ikke drittunge , du er bare letter "paranoid" :p ).

 

Så jeg venter fortsatt (forgjeves) på at forumstyret skal foreta seg noe....

Lenke til kommentar

Jeg lurer på om du har vært innom politik og religion i den siste tiden. På 30 dager så har kun 9 tråder blitt stengt. Det er 9 tråder av rundt 130.Det er heller lite av flaming og BS. Når de diskuteres noe så kan det gå hett for seg, det kan komme noen personlige bemerkninger, men det er jo det på alle forum på hw. Personlig så synes jeg ikke at det har gått fra kontrollen til moderatorene. Jeg har sett lengre tilbake på religion og politik og da var det ville tilstander... Så 5-6 tråder som hadde blitt stengt etter hverandre. Men det var før de ble strengere på flaming. Nå har moderatorene senket lista over det de tåler og når brukere blir advart/bannet. Å bruke som argumentasjon at politikk og religion er noe som skaper krig i verden synes jeg ikke er noe god argumentasjon. Da kan vi ta vekk bil forumet pga at folk dør i trafikken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...