Gå til innhold

For mange forum?


Anbefalte innlegg

Nå synes jeg virkelig du kan skjerpe deg her! Det er mere unødvendige poster i andre deler av forumet enn søppel.. Vet ikke om noen andre OT kategorier siden jeg bare leser søppel.. Dette er (var?) en meget seriøst kategori og jeg snakker kanskje den mest seriøse av de alle.. Jeg har lest forumet i over 2år og jeg har lest meg igjennom det meste som var på forumet. Når jeg joinet var "Anders Leipsland" den som hadde flest poster med 800poster.. Så forumet har forandret seg litt på den tiden ja..  Det var faktisk verdt og lese uten at det ble offtopic.

 

Så før du rakker ned på Søppel så kanskje du burde følge litt bedre med?

Greit nok at det er et par personer som har ødelagt i det siste ,men de er på vei ut..

Jeg kan godt skjerpe meg jeg, jeg har ingen ting i mot å være skjerpet. Nå er det kanskje andre enn meg som også "burde følge litt bedre med". Jeg har ikke rakket ned på noe som helst i denne debatten, så vær snill å ikke legg ord i munnen på meg.

 

Det er mulig jeg har problemer med å uttrykke meg og jeg har nok vært for upresis i mine formuleringer, men jeg har egentlig ikke veldig mye i mot selve OT-forumene; det er alle de useriøse personene som poster useriøse innlegg her som er nøkkelen. Utviklingstrekkene til dette forumet er i mine øyne ikke særlig positive. Som Øyvind sier, så mistenker også jeg personene bak mange av disse nevnte innleggene for å debutere og/eller like seg i OT-seksjonen av forumet. Derfor synes jeg det er naturlig å stille spørsmålstegn ved og vurdere hvilke følger det ville fått dersom denne delen av forumet hadde blitt tatt bort. Det må det være lov å gjøre uten et hylekor fra OT-seksjonen som argumenter mot person og ikke for sin sak, og som tilsynelatende er mer opptatt av hvor mange poster man har.

 

Det kan i tillegg nevnes at jeg kom med en påstand. Det betyr ikke nødvendigvis at det er min absolutte mening. Evnen til å fornuftig diskutere en påstand kan ses på som et sunnhetstegn. Klarer man derimot ikke å argumentere for eller i mot/argumentere for sin sak, men blir for opptatt av å irritere seg på personene bak påstanden(e), argumanterer man i virkeligheten mot sin sak (i mine øyne i hvert fall). :dontgetit:

 

edit; skrivefeil

Endret av torsoli
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@Øyivind_dahle og resten av de fantastisk voksne og seriøse personlighetene her.

 

Føles det ikke godt å sitter der på deres flotte, seriøse trone og spinne opp seriøse argumenter på seriøse argumenter mot oss stakkars, useriøse offtopicfjortisser? :p altså, jeg føler kanskje at noen tar på seg kunstig seriøsitet her, og uansett, er det et mål å være så innmari seriøse? Man kan være seriøse i alle andre kategorier, hvorfor skal man ikke ha muligheten til litt smånerdete sosial omgang og humor? Har man ikke godt av det? Forumet skal så absolutt være en informasjonskanal, men ikke BARE en informasjonskanal, da har man misforstått noe grunnleggende. Forumet skal være en informasjonskanal, en diskusjonsarena, et sosialt møtested for oss datainteresserte, og kanskje også for de som ikke er fullt så datainteresserte. Jeg ser egentlig ingen grunn til at OT skal stenges, liker man det ikke kan man holde seg unna det. En enkel, men genial tankegang.

 

Og en ting Øyind_dahle: Du ser det ikke noe ironisk at du, som poster mangfoldige av dine poster i babethreaden, klager på at forumet ikke er datarelatert nok? Og spar meg for tørre vitser om at data og porno går hånd i hanske...

 

For å utfylle CFD litt, noen av de mest ihverdige brukerene av dette forumet "henger" i off-topic, er det et mål å skremme bort "veteranene"?

 

Spør dere meg er det mer dritt på Gamer.no forumet, f.eks, en i OT. Joda, der er det også gode, interessante og lærerike poster i flust, men desverre er det nok i akkurat den delen av forumet "fjortisfaktoren" virkelig råder stort.

 

Seriøse kan dere være så mye dere vil i andre deler av forumet, joda. Dere trenger virkelig ikke legge dere borti ting dere ikke liker. Liker man ikke BigMac, så holder man seg unna Macer'n, man legger den ikke ned. Om dere vil skjerme dere selv fra den sosiale smeltedigelen OT er, så vær så god, men dere kan ****** meg la oss andre få gjøre som vi vil!

 

Takk.

Lenke til kommentar
Derfor synes jeg det er naturlig å stille spørsmålstegn ved og vurdere hvilke følger det ville fått dersom denne delen av forumet hadde blitt tatt bort. Det må det være lov å gjøre uten et hylekor fra OT-seksjonen som argumenter mot person og ikke for sin sak, og som tilsynelatende er mer opptatt av hvor mange poster man har.

 

Det er så jævlig teit når folk snakker om ting de ikke kan en dritt om... uffameg.

 

Til din informasjon -> de som poster en del, gjerne i Off-Topic er i mine øyne de som tilsynelatende IKKE bryr seg om postcounten. Jeg syntes ikke du skal uttale deg om noe du egentlig ikke vet noe som helst om, jeg. Altså, i OT hersker det en positiv kultur av folk som gir totalt **** i postcounten, hadde du faktisk lest det lille av diskusjoner det har vært rundt dette vil du se at dette faktisk stemmer. Det er vel også verdt å nevne at de som har flest poster stort sett er de som bryr seg minst om det. Det at man poster mye betyr ikke at man poster mye for å øke counten, gjør det? har det slått deg at folk poster mye i OT av andre motiver? Kan du tenke deg at folk poster mye i OT fordi det er morsomt? Gøy? Sosialt? Og ofte lærerikt? Nei, det tror jeg ikke du tok med i beregningen. Selv gir jeg totalt f*** i counten, eneste den er nyttig for er som en indikator for erfaring, ikke nødvendigvis kunnskap. Det skal vel også nevnes at postcounten IKKE teller i OT, og likevel lever OT for fullt, sier det deg noe? Poster vi fremdeles i blinde, for å øke counten? Jeg personlig tror faktisk ikke det...

Lenke til kommentar

Og forresten - hvis dere synes at vi klager mye på dere, så er det fordi denne saken, hvis den av en eller annen rar grunn blir ført videre, går uendelig mye mer utover oss en dere. Altså, de fleste på OT er/var seriøse hw brukere.. Hadde selv rundt 5-600 poster før jeg fant søppel. Men nå er det middag. Senere ;)

Lenke til kommentar
Forumstyret:

 

Bare de siste postene i denne posten gir vel grunn til ettertanke. Regner med at en del her har fått en liten økning på advarslesgrafen sin i det siste. Kommer dere med litt info til oss snart?

 

Har dere en handlingsplan?

Jeg ser faktisk ikke noe galt i de 3 siste postene på denne topicen. Hvis du kan belyse hvor det du mener de skriver noe som fortjener advarsel så vær så snill og qoute dem. Det de skriver er ikke flaming eller BS. Men det kan da hende at jeg har blitt litt mer herdet av OT forumet at jeg ikke bryr meg om det...

Lenke til kommentar

Holymacarony... Jeg skal faktisk unnlate å si noe veldig slemt om din siste post, oivind_dahle, rett og slett fordi jeg er kjemperedd for å synke opp til deres seriøse nivå. Du(dere) vet like godt som meg at den uttalelsen vitner om en siste desperasjon mot den gamle skole. Jeg visste ikke at dere var FOR kollektiv avstraffelse, men ser nå at realiteten kan komme som et hardt slag i ansiktet. Vær så snill, tenk dere om litt?

 

_______________

 

Og forresten; jeg har vært på dette forumet siden midten av 2001, regga meg i starten av 2002. Du har vært her siden mai i år. Jeg vil faktisk påstå, selv om jeg står under risiko for å virke selvgod i noens øyne, påstå at jeg er mer erfaren enn deg. No harm intended.

Endret av nvoetfiv
Lenke til kommentar
Bare de siste postene i denne posten gir vel grunn til ettertanke. Regner med at en del her har fått en liten økning på advarslesgrafen sin i det siste.

Sikter du til mine poster her? Har du LEST mine poster? Virker ikke slik, med tanke på at du fullstendig overså mine motargumenter, og valgte (?) å ikke kommentere de. God debatteknikk :thumbup: (nei.)

Lenke til kommentar

Dette har ikke noen med overdimensjonert seriøsitet. Derimot har dette med noen hvilken retning forumet tar. Uansett hvilken post man er i på forumet er det alltid en dott som svarer for å svare. Og jeg begynner å bli lei dette, vi mister respekterte brukere som formann, snekkern og andre. Fortsetter forumet i samme retning er det ute av kontroll...

 

Og til din opplysning har jeg vel lest på hw.no i snart to år, men registrerte meg først i år.

Lenke til kommentar

oivind_dahle

 

Du er selv et godt eksempel på at man svarer kun for å svare så den blir for drøy (uten at jeg gidder å bla gjennom dine tidligere poster for å bevise det).

 

Nå skal ikke jeg starte en krig med deg her, men i og med at du har vanket og lest dette forumet i over to år før du valgte å registrere deg burde si at du aksepterte forumet for det det var, og ikke det du ønsker at det skulle være.

 

 

des,OUT!

Lenke til kommentar

Personlig syntes jeg det er litt merkelig at det er flere 1000+ postere her (om man skal ta hensyn til postcounter et øyeblikk) som jeg aldri før har sett skrevet noe seriøst i HW delen av forumet,. Det er stort sett dere som nå er sure/argumenterer fordi oivind_dahle nå sier sin mening (jeg er 100% enig med han).

 

Jeg er daglig innom forumet, men svarer skjeldent. Siden jeg nå har vært her i snart 3 år, så merker jeg at det har skjedd en del negative ting (personlig mening).

 

Spesielt OT delen setter jeg spørsmåltegn ved. Hva er vitsen? dette er et hw forum, ikke en IRC kanal aka #norge.

 

Til dere som bor i OT delen, hvorfor starter dere ikke bare en irc kanal hvor dere kan taste? Istede for at hw.no bruke resursser på en så lite produktiv del av forumet.

 

Litt interessant at det stort sett er de som poster i "søppel" som er negative her :roll: .

Lenke til kommentar

så vidt jeg har fått med meg er Politikk / Religion forumet relativt nytt.

 

Men jeg ber deg legge merke til at det ikke bare er meg av den eldre garde som syns dette. Dessuten har det vært en forringelse av forumet den senere tiden.

 

Jeg sier ikke at hele OT er dårlig. Jeg har fått meg mang en god latter i humordelen. Men dessverre har disse forumene fått fritt spillerom og det preger nå de andre forumene.

 

Beste måte er å steneg politikk / religion forumet, og sette en standard for øvrige forum. Prøver ikke ødelegge for de seriøse / morsomme brukerne i OT, men dessverre er dere i fåtall.

Lenke til kommentar
Personlig syntes jeg det er litt merkelig at det er flere 1000+ postere her (om man skal ta hensyn til postcounter et øyeblikk) som jeg aldri før har sett skrevet noe seriøst i HW delen av forumet,. Det er stort sett dere som nå er sure/argumenterer fordi oivind_dahle nå sier sin mening (jeg er 100% enig med han).

Hva vet du egentlig om hvor mye seriøst jeg og/eller andre har postet? Har du overvåket meg? har selv relativt stor andel ikke-OT...

Lenke til kommentar
så vidt jeg har fått med meg er Politikk / Religion forumet relativt nytt.

 

Beste måte er å steneg politikk / religion forumet, og sette en standard for øvrige forum. Prøver ikke ødelegge for de seriøse / morsomme brukerne i OT, men dessverre er dere i fåtall.

Religion og Politikk er ikke nytt, det var engang to adskilte deler, men yummy (les: forumstyret) bestemte seg for å legge dette ned. Til store ramaskrik! De bestemte seg da for å åpne de igjen med den forandringen at de ble slått sammen.

 

Hvordan kan du si at OT er i mindretall?

 

Personlig er ikke jeg akkurat aktiv i OT (dustehumor), men det finnes noen gullkorn der... :yes:

 

 

des,OUT!

Lenke til kommentar

Politikk og Religion var to forskjellige forum før, men da de begge ble stengt kom det ganske mange reaksjoner på dette. Derfor ble de åpnet igjen og slått sammen til et i samme slengen.

Det er mange useriøse bruker innom Off-topic delen, det må jeg være enig i, men det er mange flere som faktisk er veldig seriøse.

Jeg må også si meg enig i at det har vært en del unødvendige "på kanten poster" i det siste, og det har vært mer provoserende poster enn det jeg såg før den siste tiden.

Men det er vel egentlig bare å overse de, eller rapportere de til moderator, så går det meste greit.

Det irriterer meg mye at det har blitt en noe uhøfflig tone generellt på hele forumet. Mange som forlanger å få svar på spørsmålene sine og poster dritt dersom de ikke får det de ønsker. Men det går ikke an å legge skylden på hele Off-topic delen for det.

BTW så er det ikke noe annet med "Babe-threaden". Denne er akkurat like irrelevant for forumet generellt som de fleste diskusjoner i f.eks. Politikk og Religion. Det irriterer meg at mange har den holdningen at "når det ikke interreserer meg, ja da er det bare dritt". Det finnes et utall forskjellige interresser blant brukerene her, og det vil være direkte urettferdig dersom noen skulle få lov til å pleie sine, mens andre ikke får lov.

 

La oss heller håpe på at det blir litt grundigere ettersyn med hva som faktisk postes, og la de som ikke kan være seriøse ta støten for det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...