Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Husker noen andre av dere Phenomena, den første store norske fantasy bokserien som startet i 2002?

 

Som noen trodde var bare 1 bok, andre trodde den ble avsluttet samtidig med 10:12, men den fortsatte godt inn i 2011! Bok 7, avsluttet med ordene “Det er nå det begynner!”, og mens Gyldendal la serien for død etter at den andre spin-off serien var over. Eliassen lovte å fortsette serien hvis 3000 likte facebook siden, men siden få viste om den, flere trodde serien var over, manglende oppmerksomhet fra både Gyldendal og bokpressen vet fremdeles veldig få om det.

 

Så ble filmrettighetene solgt til Filmed Imagination tidelig i 2012. Etter mye om og men avgjorde de at det skulle bli en TV-serie. I 2016 ingikk de en kontrakt med mystiske MilkroomStudios som skal lage tegneserie og mobilspill, verken av prosjektene virker til å ha serlig respekt for verken Phenomena eller tegneren (som ikke står blant de ansatte en gang, mens advokaten er der...). En eller annen gang rundt da ble manuset til den første episoden lagt ut og det er grusomt, og ikke på en morsom måte. Verken TV-serie eller de andre to prosjektene har hatt noen oppdatering siden 2017.

 

MEN!

 

I år kommer endelig bøkene tilbake! Eliassen har bestemt seg for å ta saken i egne hender! Du kan forhåndsbestille bok 8 her!

 

 

 

 

Jeg og noen venner har laget en Discord skulle dere være interiserte i å diskutere!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...