Salvesen. Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Ble færske reker og 'japansk' egg salat I dag. Ikke så mye rogn igjen på rekene nå men fortsatt gode på smak! 5 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Salvesen. skrev (9 minutter siden): Ble færske reker og 'japansk' egg salat I dag. Ikke så mye rogn igjen på rekene nå men fortsatt gode på smak! Nice! 🤤 2 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Duriello skrev (4 minutter siden): Nice! 🤤 Saa godt ut,, Japansk eggesalat? 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Karltorbj skrev (4 minutter siden): Saa godt ut,, Japansk eggesalat? Tror det er en slags eggerøre. 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Duriello skrev (Akkurat nå): Tror det er en slags eggerøre. Ferdigkjoept? 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Karltorbj skrev (Akkurat nå): Ferdigkjoept? 'Hjemmelagt', bruker japansk majones og enorme mengder egg. Tilsvarende sandwichene en får på 7-eleven der nede. Mektig men sinnsykt god. 2 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Salvesen. skrev (1 minutt siden): 'Hjemmelagt', bruker japansk majones og enorme mengder egg. Tilsvarende sandwichene en får på 7-eleven der nede. Mektig men sinnsykt god. Japansk majones? Jeg har en eggeroere som jeg tar vanlig majones i. Den kaller jeg Amerikansk eggeroere. 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Karltorbj skrev (Akkurat nå): Japansk majones? Jeg har en eggeroere som jeg tar vanlig majones i. Den kaller jeg Amerikansk eggeroere. Kewpie majones. Oppskrift/mer info her: Disse sandwichene er det første jeg kjøper når jeg lander i Japan. 2 1 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Salvesen. skrev (1 minutt siden): Kewpie majones. Oppskrift/mer info her: Disse sandwichene er det første jeg kjøper når jeg lander i Japan. Takk for tips, kjekt aa proeve noe nytt. Denne var helt ukjent for meg 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Og her er grunnen til at det ble japansk inspirert i dag, fant denne på meny i dag og skal til pers i morgen. Skal bare få seg ett døgn i salt marinade først😍 5 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 8 timer siden Del Skrevet 8 timer siden Salvesen. skrev (Akkurat nå): Og her er grunnen til at det ble japansk inspirert i dag, fant denne på meny i dag og skal til pers i morgen. Skal bare få seg ett døgn i salt marinade først😍 Wow, en skikkelig Kobe biff, den er god og moer den. De oksene der, er aldri edru, de blir masserte og faar risvin, hele dagen. 1 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 7 timer siden Del Skrevet 7 timer siden Salvesen. skrev (7 minutter siden): Og her er grunnen til at det ble japansk inspirert i dag, fant denne på meny i dag og skal til pers i morgen. Skal bare få seg ett døgn i salt marinade først😍 Vet du hva den japanske soyasausen med gjaer/vinsmak heter? 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 7 timer siden Del Skrevet 7 timer siden Salvesen. skrev (12 minutter siden): Og her er grunnen til at det ble japansk inspirert i dag, fant denne på meny i dag og skal til pers i morgen. Skal bare få seg ett døgn i salt marinade først😍 Jeg hater deg! 😂 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 7 timer siden Del Skrevet 7 timer siden Karltorbj skrev (2 minutter siden): Vet du hva den japanske soyasausen med gjaer/vinsmak heter? Sitat Ja, soyasausen du refererer til, kalles sannsynligvis "tamari" eller "shoyu", men det er en type soyasaus med en mer kompleks og fyldig smak, ofte beskrevet som å ha en "gjær"- eller "vinsmak". Den spesifikke smaken du beskriver kan komme fra fermenteringsprosessen som noen soyasauser gjennomgår. En annen variant som kan ha en vinaktig smak er "miso-soyasaus", som kombinerer soyasaus og miso for en dypere, mer gjærlig smak. Hvis du refererer til en veldig spesifikk type som har en "vin"-aktig karakter, kan det være en "saké-soyasaus", laget med japansk risvin som gir en unik smak. Er dette den typen soyasaus du me ner? ChatGPT sitt svar. Aner ikke om det er riktig, men kan jo hende. 2 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 7 timer siden Del Skrevet 7 timer siden Mannen med ljåen skrev (1 minutt siden): ChatGPT sitt svar. Aner ikke om det er riktig, men kan jo hende. Takker og bukker, de maa testes. har savnet den. 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 6 timer siden Del Skrevet 6 timer siden Karltorbj skrev (1 time siden): Wow, en skikkelig Kobe biff, den er god og moer den. De oksene der, er aldri edru, de blir masserte og faar risvin, hele dagen. Er vel Wagyu Entrecote A5? 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 6 timer siden Del Skrevet 6 timer siden Duriello skrev (1 time siden): Jeg hater deg! 😂 Neida😂 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 6 timer siden Del Skrevet 6 timer siden Jarmo skrev (4 minutter siden): Er vel Wagyu Entrecote A5? Stemmer, er nok tvilsomt fra Kobe. Men det har jeg spist fra meg, hadde 3 dager der nede med alle måltid bestående av Kobe biff😂 stort sett samme greia, annet navn:) 1 1 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 5 timer siden Del Skrevet 5 timer siden Salvesen. skrev (2 timer siden): Kewpie majones. Oppskrift/mer info her: Disse sandwichene er det første jeg kjøper når jeg lander i Japan. Skulle ønske jeg kunne besøkt Japan ordentlig en gang. Er et av favoritt landene mine da mye jeg eier av klokker og kamera og hifi osv kommer derfra. Herlig land og veldig spesielt og spennende. 2 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 5 timer siden Del Skrevet 5 timer siden Gouldfan skrev (37 minutter siden): Skulle ønske jeg kunne besøkt Japan ordentlig en gang. Er et av favoritt landene mine da mye jeg eier av klokker og kamera og hifi osv kommer derfra. Herlig land og veldig spesielt og spennende. Japan er en fantastisk plass! Håper å få bo der i en lengre periode ila livet. Har ikke vært der siden desember 2023 og kjenner det snart må bli en visit! 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå