Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da ble det servering Istad.

Som sagt fløtesaus er kjempelett, bare litt smør og ingredienser og steke om du har sopp i og helle i litt og litt fløte i ca 2-3 omganger og krydre med salt og pepper litt buljong eller kraft, og Maismel i bittelitt vann til tykkelse. Ferdig kokt på lav varme på 5-10 minutter.

20250319_193157407.thumb.JPG.08aab7e3f3df89c6f2a3db659eac276a.JPG20250319_193708447.thumb.JPG.0db3753137d28ac8fdfdfac3831d3348.JPG

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Simen1 skrev (5 timer siden):

Mandag og tirsdag ble det kyllingfilet, bretagnesaus, quinoa og salat tilbehør.

IMG_20250318_150523212.thumb.jpg.d880fce6b9636ec78560ae56a10dc36d.jpg

Prøvd kylling med rosepeppersaus? Jeg personlig bruker ikke vanlig brystfile, kun lårfile som er noe saftigere. Men som sagt, smak og behag.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...