Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Atib Azzad skrev (16 minutter siden):

Et aspekt jeg nylig lærte om pasta, er at pasta som er laget med bronze-verktøy har mer anledning til å trekke til seg saus enn de som er laget med hva enn de ellers bruker.

Man kan se forskjellen ved hvorvidt pastaen er glanset eller matt, pastaen som er laget med bronze-verktøy har en mer matt overflate, mens den andre er mer glinsende og glatt (sistnevnte er den man som regel finner i vanlige butikkhyller, jeg fant en fra änglamark som var bronze-produsert).

Ooh! Takk for det tipset! 👍👍

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...